Reklama

Reklama

Pasca na zlodeja

  • Slovensko Daj si pozor (festivalový názov) (viac)
Trailer

Sedmnáctiletá Ashley právě dorazila do domu Lernerových, kde má za úkol hlídat dvanáctiletého Lukea. Jen co Lukeovi rodiče odjedou, Luke si pustí hororový film a pokouší se Ashley omámit prášky nasypanými do pití. Ashley na to ale rychle přijde a další Lukeovy milostné návrhy odmítne. Brzy do domu dorazí i Lukeův kamarád Garrett. Ashley je přesvědčena, že se Garrettovým příchodem vysvětlí i podivné zvuky zvenčí domu, jenže zvuky se ozývají i z patra. V patře Ashley najde rozbité okno a na cihle, kterou bylo rozbité, nápis vyhrožující lidem v domě smrtí. Garrett zpanikaří a snaží se z domu utéct, před domem ho však kdosi zastřelí. Šokovaná Ashley s Lukem utečou do patra domu, kde se skryjí ve skříni. Neznámý násilník v masce prohledává s puškou dům. Jenže Ashley si všimne, že se maska nápadně podobá jedné z masek, které měl Luke ve svém pokoji. Ashley pochopí, že vše byla hra, kterou si s ní Luke a Garrett hrají. Luke se přizná, že chtěl Ashley vystrašit a jako zachránce ji pak svést. Ashley se rozčílí, vyběhne na Garretta a oběma klukům pořádně vynadá s tím, že to bude mít vážné následky. Jenže Luke Ashley napadne a shodí ji ze schodů. Ashley omdlí a když se probudí, je přivázaná k židli a ústa má přelepená páskou... (TV Nova)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (199)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Australsko-americký horor „Better Watch Out“ je takovou hodně specifickou variací na home invasion, kdy chvílemi máte pocit, že je to něco mezi filmy „Halloween“ a „Sám doma“. A pak najednou bum, ono je všechno trochu jinak. Mimochodem ale zrovna odkazy na „Sám doma“ jsou zde celkem zásadní a jen podtrhávají tíhu atmosféry, která jde od filmu s dětmi po nepříjemnou vyvražďovačku. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nebavia ma takéto filmy. Humor miešaný s hororom nie je moja šálka kávy. Taký film v mojich očiach tým pádom nie je napínavý, ale nedokážem sa na ňom vzhľadom na prítomnosť typicky hororových ingrediencií ani zabávať. Navyše neznášam scenáre plné naschválov a blbého, nelogického správania postáv. Levi Miller je neznesiteľné megahovado roka, jeho kamoš Ed Oxenbould situáciu rozhodne nevylepšuje a na Oliviu DeJonge sa fajn pozerá, ale to je asi tak všetko (Ed a Olivia hrali súrodencov v shyamalanovke Na návšteve). Ku koncu som mal už ozaj dosť, bol som zbedačený a pri nakladaní do sanitky som sa síce uškrnul, ale za to 80% nedám. Nevedel som, čo presne mám od toho čakať (začalo sa to ako klasické home invasion podporené ako-tak vydarenou vianočnou atmosférou) a tak ma celkom zaskočilo, akým smerom sa to napokon vydalo. Scéna zo Sám doma fajn. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,369Tržby Celosvetovo $20,369▐ Opatrovateľka na svojej poslednej štácii u rodiny Lernerovcov to teda riadne schytá, sa nestíha čudovať čo sa z malého chlapca vykľuje aký úchylný spratek. Premyslený plán ako sa pomstiť nenaplnenej láske k opatrovateľke sa môže začať. /65%/ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Milé prekvapenie, veľmi vydarená štýlová záležitosť. Už som si myslel, že v oblasti home invasion a podobných žánrovo zameraných snímkov ma už nemôže nič prekvapiť, alebo aspoň nadpriemerne pobaviť, no našťastie som sa mýlil... Psycho atmosféra to je hlavný prím, s ktorým tento film hrá, a hrá to veľmi dobre. Samozrejme za základ úspechu považujem výborne hrajúcich hercov, dostatočne dobre vykresleného psycho záporáka a slušnú hudbu. Páčilo sa mi aj farebné zladenie, tiež kamera a príjemný retro kabátik, ktorý dodal snímku po vizuálnej stránke šmrnc. Navyše to narozdiel od podobných snímkov obsahuje aj zaujímavý nápad. Keby to malo viac gore, tak idem ešte vyššie. No i tak som veľmi spokojný, slušný nadpriemer. 80/100 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Rodičia dvanásť ročného Lucasa Lernera odídu na večierok. Počas ich neprítomnosti sa má o neho postarať o päť rokov staršia Ashley. Luke ju tajne miluje a túži po nej. Ich kľudný predvianočný večer sa zmení na hrôzostrašnú nočnú múru, keď sa z malého, sopľavého Lucasa vykľuje nadržaný, psychopatický úchylák. Film "Pasca na zlodeja" (Better Watch Out) natočil v roku 2016 neskúsený režisér Chris Peckover. Takže zrejme preto je atmosféra tohto snímku takmer nulová a napätie minimálne. Tešil som sa na zábavný vianočný horrorový thriller, ale zhliadol som len akýsi mdlý kinder mišmaš. Ani horror, ani komédia. Absurdná debilina. Na dve hviezdičky to napokon vytiahli záverečné scény s hudobným podmazom punk rockovej kapely Ramones s ich songom "Merry Christmas (I Don´t Want To Fight Tonight). ** ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (5)

  • Vánoční koledy, pavouci a plechovky s barvou odkazují na film Sám doma (1990). (TheSpearCZ)
  • Na začiatku filmu môžeme vidieť Garretta (Ed Oxenbould) hrať populárnu hru vydavateľstva Endnight Games, "The Forest". (drake31)

Reklama

Reklama