Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Keď vyrazia rodičia Thompsonovci osláviť do mesta svoje výročie, zostanú deti samé s novou babysitterkou. Tá vyznáva pomerne netradičné spôsoby, ako deti zabaviť. A netrvá dlho a je zrejmé, že Anna (Sarah Bolger) neprišla stráviť príjemný večer, ale že jej plány sú omnoho nebezpečnejšie. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (50)

Tejkina 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle mě fakt chytlo. Atmosféra v první polovině filmu je mrazivá a nepříjemná (např. scéna s křečkem a hadem), napětí postupně graduje a má to i skvěle vykreslenou psychologickou stránku (příběh chůvy). Zhruba v polovině se to změní v typickou žánrovku, kde se Jacob snaží uchránit své dva mladší sourozence před onou narušenou chůvou a snad ani nejde nedržet mu palce, takže o napětí je postaráno. Vzhledem k tomu, jak mě to vtáhlo do děje nemůžu hodnotit jinak. Připadá mi, že jsem viděla úplně jiný film, než ostatní uživatelé. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Sľubný psycho-thriller, ktorý teasuje, teasuje a teasuje a keď má v závere prísť k tomu najtuhšiemu, tak je vlastne koniec skôr, než sa Emelie stihne poriadne rozbehnúť. Pritom film by vôbec nepotreboval byť extrémne drsný, to by k podobne ladenému psycho-teroru na deťoch z predošlých minút ani veľmi nesvedčalo a ani to od filmu nepožadujem, len keby to nebolo až takto veľmi „light“. Každopádne ako jednohubka na zabitie večera fajn, akurát široko ďaleko sa nič okrem toho večera nezabije. K tomu aby som bol spokojný by som potreboval, aby sa to v závere podstatne viac utrhlo z reťaze a po tých teasujúcich predošlých minútach predviedlo aj správne napätú thrillerovú jazdu. Nepríjemné pocity Emelie občas síce vyvolá, ale počas tých deväťdesiat minút by to chcelo aspoň nejaký moment, ktorý rozbúri atmosféru a osvieži tempo. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Přesně ten film, z kterého budete mít hodně nepříjemné pocity a s těmito pocity budete odcházet z jeho sledování. Když si najmou pro svoje děti holku na hlídání, ani netuší, co vlastně způsobí. Když tohle vidím, tak si hodně rozmyslím, jestli někdy nechat děti někomu, koho vlastně neznám, ale má nějaké doporučení. Ještě teď se z toho musím otřepat, i když konec už byl až moc tradiční ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Trochu mi unikalo, akú úlohu zastáva v tomto príbehu "Vychudnutá hyena" a nakoniec mi pohnútky a konanie tejto postavy prišli skôr ako neúčelné a mätúce. Emelie však disponuje niekoľkým silnými scénami (romanca na hajzlíku, sledovanie home videa, škrečok...) a súboj mešuge opatrovateľky s vynachádzavým chlapcom ma po celú dobu bavil. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď vyrazia rodičia osláviť výročie, zostanú deti samé s ich novou babysitterkou. Tá má netradičné spôsoby, ako deti zabaviť. Netrvá dlho a aj malé deti si uvedomia, že Anna sem neprišla stráviť príjemný večer s deťmi, ale jej plány sú omnoho nebezpečnejšie. - Velmi sa mi to páčilo, ale problémom bolo u mňa to, že bolo všetko odhalené príliš skoro, takže sa z toho vytratila tá napínavá atmosféra zo začiatku. Postavy konajú logicky a mám rád, keď v hororoch obete vymýšlajú rôzne pasce proti útočníkom, ako tomu bolo na konci. Záporáčka už na pohlad nepríjemná, takže vďaka krátkej stopáži je to počin, ktorý sa oplatí vidieť. + herečka z The Lazarus Effect ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama