Reklama

Reklama

VOD (1)

Najvyššia čarodejnica Fiona Goodeová (Jessica Langeová) chce zistiť, ako je možné, že Delphine LaLaurieová (Kathy Batesová), neslávne známa otrokárka a masová vrahyňa černochov, ešte stále žije, aj keď ubehlo 180 rokov od jej oficiálnej smrti. Delphine jej nechce nič povedať, a tak Fiona navštívi salón majsterky vúdú Marie Laveauovej (Angela Bassettová), aby od nej získala tajomstvo nesmrteľnosti. Študentky Madison a Zoe chcú v márnici pomocou rituálu oživiť Kyla (Evan Peters), mladého muža, za tragickú smrť ktorého sa cítia spoluzodpovedné. Musia ho však zložiť z franforcov tela, ktoré z neho po nehode zostali. Cordelia s manželom sa už dlhší čas pokúšajú o dieťa, ale nedarí sa im to, a preto sa rozhodnú využiť mágiu. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na to s jakou bouřlivostí na mě vyjekl první díl, zkazil se tento. Naprostý chaos a nevysvětlitelné věci, které jen tak tak zachraňoval soundtrack, který je každou sérií lepší a lepší. Snad v těch debilních smyšlenostech (i když se bavíme o čarodějnictví) nebude AHS pokračovat. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozbeh tretej série je pomerne pomalý, poteší hlavne hudba. Zoe s Madison vyskladajú nového Kylea a Zoe sa spriatelí s ďalšou čarodejnicou, ktorú pokladali za mŕtvu. Solídny rozbeh, avšak na vyššie hodnotenie sa zatiaľ nezmôže. Poteší vyobrazenie čiernych otrokov, ktorý kvôli tomu, že mama bola na otrokov prísna zabijú jej nevinné deti a manžela. Konečne niekto zobrazuje veci také, aké v skutočnosti sú. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama