Reklama

Reklama

VOD (1)

Misty Dayovej sa podarilo mŕtveho Kylea oživiť a Zoe ho odváža späť k matke, ktorá je po synovej smrti na dne. Oživený mladík však už nie tým, kým pred smrťou býval. Do susedstva čarodejníckej akadémie sa prisťahuje nová rodina. Keď sa Fiona dozvie, že Madison objavila svoju ďalšiu nadprirodzenú schopnosť, začne ju súkromne doučovať v čarodejníckom remesle aj nad rámec osnov akadémie. Zároveň jej vyzradí, ako sa stala Najvyššiou bosorkou. Cordelia Foxxová sa dozvie, že nemôže mať deti a požiada majsterku vúdú Mariu Laveauovú o pomoc. Zločinecká minulosť nemilosrdnej otrokárky Marie Delphine LaLaurieovej ju doháňa aj 180 rokov po smrti. Fiona zariadi, aby sa bývalá masová vrahyňa čiernych otrokov Delphine sama stala otrokyňou a slúžila tínedžerskej černoške Queenie, študentke, ktorá má výnimočný bosorácky talent. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ku škole pre čarodejnice v New Oreans sa nasťahujú nový susedia, ktorých sa Madison a Nan rozhodnú privítať, avšak dostanú sa do konfliktu s ich silne nábožensky založenou matkou Joan, po ktorom Madison objaví novú schopnosť. Fiona sa o jej schopnosti dozvie a vezme ju pod svoje ochranné krídla a snaží sa ju naučiť, ako byť dobrou čarodejnicou. Avšak jej plány sú iné, nakoľko sa domnieva, že Madison by mohla byť novou najvyššou. Zoe dúfa, že návrat Kylea k matke by mu mohol pomôcť stať sa opäť "človekom", netuší však, aký bol vzťah Kylea a jeho mamy dôverný.Cordelia sa dozvie, že nemôže mať dieťa a tak o pomoc požiada Marie Laveauovú. Za hriechy spáchané v minulosti Fiona prikáže Delphine LaLaurie obsluhovať Queenie. Tak seriál začína naberať na obrátkach a v tejto sérii si tvorcovia nedávajp servtku pred ústa. Keď "prebudená" Delphine zbadá v televízii Obamu a povie "tá skrinka je očarovaná, vraveli že ten neger je prezidentom Spojených štátov" neubránil som sa slzám smiechu. Pre samozvaných liberálnych lovcov nacistov dodávam, že to v úvodzovkách je citát zo seriálu, pretože oni by to nepochopili. A keď sa mamba Queenie začne hrať so svojou "škatuľkou" pri pohľade na Bastiena...táto séria nastavila latku poriadne vysoko. ()

Reklama

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Když Madison (Emma Roberts) zvedá telefon, jelikož jí někdo volá, můžeme si všimnout, že je na telefonu plocha a ne hovor. (Sayko)

Reklama

Reklama