Reklama

Reklama

Cyborg Cop

všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co ho noviny tiskového magnáta Carmichaela ukřižovaly zato, že zastřelil magnátova zdrogovaného syna, se policista z protinarkotického Jack Ryan (David Bradley) stáhl do ústraní. Sáhnout znovu po zbrani ho přinutí až zpráva o zmizení jeho bratra, policisty Filipa (Todd Jensen) , na protidrogové razii na karibském ostrově St. Keith. Toho zabil cyborg, sestrojený šíleným vědcem Kessellem (Jonathan Rhys-Davies), financujícím svou kybernetickou laboratoř z obchodu s narkotiky, kterému Filipovo tělo poslouží jako materiál pro výrobu dalšího cyborga. Jack odcestuje na ostrov, kde se seznámí s dryáčnickou reportérkou Carmichaelových novin Kathy (Alonna Shaw) a společně pátrají po Jackově bratrovi a utíkají před zkorumpovanou ostrovní policií a Kessellovými zabijáky.

Klasické akční sci-fi béčko z první poloviny 90. let od Nu Image (u nás distribuované MIDEM), v režii veterána Sama Firstenberga (AMERICKÝ NINJA 1, 2, AMERICKÝ SAMURAJ, DELTA FORCE 3). (choze)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (47)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Cyborg Cop. Z polovice Robocop a z druhej Terminator. Cyborg Cop. Presne takto super drsne predstavuje tento film neskutocne zabavny trailer. Vo filme sa neustale striela, nieco vybuchuje, takze oproti sucasnym videobeckam byvalych akcnych hviezd to vyzera celkom velkolepo. Problem je, ze vsetka ta akcie je natocena dost diletantsky a monotonne, takze po chvili prestane byt zabavna aj v pripade, ked sa bavite na ucet tvorcov. O deji nema prilis zmysel s rozpisovat. Snad len spomeniem, ze sa tvorcovia brali prilis vazne a pokusy o dramaticke sceny dopadli este horsie ako akcne sceny. Vysledkom je volovina z ktorej sa da zostrihat zabavny trailer plny vybuchujucich veci, ale na ploche 95 minutoveho filmu to uz taka zabava rozhodne nie je. 2/10. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Klasické akčné béčko so sci-fi prvkom v podobe kyborgov. Efekty a bojové scény sú postačujúce, hlavne vďaka Bradley-ovi, ktorému to v akčnákoch vždy išlo. Výnimkou nie je ani tento film. Dá sa povedať, že ani záporáci nesklamú. To, čo sklame, je suchopárnejší príbeh bez nejakého kvalitnejšieho scenára. Hodnotenie: 55% ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Průměrný béčko, u kterýho asi nemůže být pochyb, že se nechalo inspirovat univerzálním vojákem, ale je to o hodně slabší, tupější a David Bradley i přes fakt, že s sebou furt nosí frajerskou ledvinku, toho moc nepředvede a jeho vlohy pro souboje nejsou zrovna na moc vysoký úrovni a tak jediný, co stojí za řeč je, když se dostane k nějaký palný zbrani a připíše si pár killů a následně ještě stojí za zmínku Alonna Shaw, která ukáže svoje dvě velký přednosti a je se fakt na co dívat, ale to je tak všechno. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Firstneberg znova rulez! Cečkoidná vykrádačka s vrcholným momentom erotickej scénky a gumenými robotmi, oproti ktorej je Van Dammeho Cyborg adept na Oscara. Len mi je divná tá veková hranica. 15+ je teda poriadne sito pre potenciálnych divákov a vzľadom na to, že to vyzerá ako Power Rangers s pár brutus zábermi a trtkačkou, tak je to vopred určené na nerušený odpočinok v tých najspodnejších poličkách videopožičovní. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Velmi nepovedené zetko, kde David Bredley pronáší nesmyslné věty a střílí vše na potkání krátkou brokovnicí i na několik desítek až stovek metrů. Roboti jsou opravdu velmi nepovedení a zbytek jak by smet, na češ tomu moc nepřidává ani špatný dabing a zvuk, kde výstřel z AK47 zní občas jak brokovnice. Je zde ukázano, jak se senzačně balí ženský proslovem o banánu a drogách. - "Vždycky jíš banán takhle?" - "Jsi lhář. Jsi obchodník s narkotiky!" ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack Ryan (David Bradley) s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, chce po dvojici černošský zaměstnanec povolení, načež Jack vytáhne bankovku, která je přeložená. V dalším záběru však jž přeložená není. (Armin82)

Reklama

Reklama