Reklama

Reklama

Logan Lucky: Miliónová lúpež

  • Česko Loganovi parťáci (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratia Loganovci žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a „looserov", ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Meno Logan je v tomto kraji synonymom prehry. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. To je slušná suma peňazí, a preto potrebuje do partie svojho brata s jednou rukou, no zároveň musí dostať z väzenia miestneho odborníka na lúpeže každého druhu a zohnať ďalších pomocníkov. Vyzerá to ako úplne šialený nápad, ale výhodou natvrdlých zlodejov je to, že všetci si myslia, že sú natvrdlí.. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (373)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

| Rozpočet: 29 miliónov $ | Tržby: 47.3 miliónov $ | Mám rád filmy, kde sa veci nedejú bez vysvetlenia a bez odvôvodnenia. Logan Lucky je vystavaný postupne, až neakčne minimalisticky, čo spôsobuje aj netradične dlhú stopáž. Ale práve preto je Soderberghov tento kúsok niečim viac, než len žánrovým výplachom. Objavujú sa témata spoločenských tried, vojnových a športových veteránov, pomanželských záležitostí, institucionálnych klamstiev a poisťtných podvodov... Keď sa nad tým človek zamyslí, tak zistí, že je to vlastne celkom širokospektrálna dráma so schopnosťou reflektovať súčastnú spoločnosť - to nie je u týchto žánroviek obvyklé, a to sa musí oceniť, aby v ideálnom prípade vznikali podobne pracné kusy aj nabudúce... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Niektoré charaktery sú výborné. Ale ako je už u Soderbergha zvykom nefungujú tak ako by mali. Formálna stránka je rozvetvená, účelová a v zásade bezchybná, ale ku koncu nezostáva prímes inteligentnej krimi, ale skôr scenáristického konštruktu, kde nielenže nefungujú vzájomné vzťahy medzi postavami, alebo ani humor, napätie, alebo kriminálna rovina, ktorá je pritiahnutá za vlasy, ale akosi je tu prezentovaná ako funkčná, ale ani emócie. Neviem čakal som omnoho väčšiu pecku. Toto je zase taký priemer, na ktorý sa bude ľahko zabúdať. Nebyť skvelého Daniela Craiga bolo by to ešte o triedu horšie. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Už to, že člověk jde na film ve kterým hraje Channing Tatum je skoro jako charita pro distribuční společnost, ale pokud tady v tý zemi má určitě kdo má pravdu ve sporu ohledně vidláckých dannyho parťacích, zda cival nebo pan hlaď tak jsem to jedině já. Musím říct, že od začátku je to průser nad průser, dialogy o prdu, vůbec nejdou do děje, nedaj ti nic k postavám, prostě kdybych je vzal a vymazal a dal tam dialogy z jinýho fimu, dobře je načasoval, hovno se stane. Očekavaná zoufalá herecká nevýraznost Channiga je je snad ještě tragičtější než dřív a vůbec kdo dělal casting, měl by za trest nosit tričko Agrofertu. S jedinou vyjímkou přátelé a tou je Dan Craig má charisma, umí mluvit, umí udělat postavu co hraje, prostě když má scénu, ten film minimálně nenudí. Ovšem pozor přátelé i nepřátelé někdy tak cca 40 před koncem ze to zvrkne a film se rozzáří jak jaderná zář na Hirošimou, najednou je light, srší nápady, působí originálně byť trošku překombinovaně, ale jak kdyby to byl úplně jinej film. No a zbývá rozsesknout ty dva ze zony, samozřejmě koncept dannyho parťáků na vidlácko to prostě má z toho plyne jasnej rozsudek, MRhlad mě a Civalovi koupí jako omluvu za falešnou filmovou messege pivo a celý zbytek republiky bude dělat jako že nic. ()

Blackhand47 

všetky recenzie používateľa

Blbý, blbější, mrzák a vidlák vykrádají banku, alespoň tak by zněl začátek nějakého vtipu nebo netypického filmu o krádeži peněz. Na film jsem se podíval hlavně kvůli obsazení, které je více než vynikající, ale zas tak geniální zápletku snímek vlastně nemá. První tu máme sáhodlouhé představování jednotlivých postav a pak přijde akce, na které si mohli dát tvůrci více záležet. U pár vtipů jsem se během filmů docela zasmál (knižní joke s Martinem byl perfektní), ale nebylo jich tolik, abych film opravdu nazval pořádnou komedií. A ta rozmazlená holčička, které rodiče dovolí prostě všechno? Americký sen a hnus. 70% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Svieži, energický a dobre napísaný film. "Logan Lucky" ma bavilo. Funguje to aj ako komédia a aj ako dobrý krimi film. Nie je tu veľké množstvo akcie, ktorú by možno diváci vyžadovali, no na druhú stranu to má dobré postavy, dobré dôvody na to, aby sa rozhodli ukradnúť to obrovské množstvo peňazí a potom je tu aj vynikajúci výber hercov, kde kraľuje trojica Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig. Je skvelé ich sledovať spolu spracovať celú akciu a človek sa s nimi baví. Riley Keough je rovnako skvelá. Plus musím povedať, že keď vidíme aký skvelý plán akcie vymysleli, tak človek nemá problém tomu neruveriť. Napriek tomu, že miestami sú niektoré momentky vcelu bizarné. Ale fungujú výborne. Človek by možno uvítal trošku lepšie tempo pre film a možno by som si vedel predstaviť, že by sme mali trošku lepší záver, no ako celok musím povedať, že film bol vtipný keď mal byť vtipný, bol energický keď to bolo potreba a hlavne herci fungovali spolu dobre a vedeli tomu dodať dobrú atmosféru. A plus ma aj baví sledovať rýchle autá. Neviem, či je toto film pre každého, no jednoznačne viem povedať, že som rád, že som ho videl a nebránil by som sa k nemu vrátiť. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (11)

  • Zane Stoddard, viceprezident NASCARU pre zábavný marketing a výkonný producent filmu v jednej osobe, ponúkol filmu plnú podporu, keď ho Channing Tatum (Jimmy Logan) a režisér Soderbergh navštívili v losangelskej kancelárii a priniesli mu projekt ukázať. Niekoľko pretekárov NASCARU má dokonca vo filme epizódne role. Ryan Blaney hrá poštára, Brad Keselowski a Joey Logano zas ochranku na závodnej dráhe, Carl Edwards je príslušníkom západo - virginskej polície, Kyle Busch hrá diaľničného policajta a Kyle Larson šoféra limuzíny. (classic)

Reklama

Reklama