Reklama

Reklama

Králik Peter

  • Česko Králíček Petr (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni - a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna o teritórium medzi ním a obyvateľmi záhrady. (Itafilm)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (205)

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Králíček Petr je sice naprostý čarák, ale zato pracovitý, až hanba! Dovolil mi dáchnout si v kině, což je na veřejnosti s tím stádem telat jinak prakticky nemožné. A aby toho nebylo málo, tak následně, když k nám dorazil na návštěvu přes wifinu, dokázal ukecané držtičky milovaných pochcand umlčet hned několikrát. Ne tedy, že bych po letech doháněl spánkový deficit, to bych musel trable hyperaktivního hlodavce pouštět ve smyčce, ale aspoň již neomdlévám při každém rychlejším pohybu. Při převalování z boku na bok jsem zaznamenal dandy čuníka. Veryfany. Brou. ()

Reklama

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Úprimne, to jediné, čo ma k tomuto filmu priviedlo, je jeden zo soundtrackov -konkrétne "Remember the name", čo je pôvodne skladbou môjho obľúbeného speváka/ idola "Mike Shinoda" (známeho z Linkin Park) a jeho sólo projektu "Fort Minor". Hneď ako som sa to dozvedela, som nemohla odolať zhliadnutiu tohto filmu, hoci som si podľa popisu a traileru od samotného filmu nič nesľubovala. Do kina chodiť nemôžem, takže som zatiaľ mala možnosť pozrieť si to len v originálnom znení. Ale budem úprimná, hoci to bol príbehovo priemer (úprimne som očakávala výrazný podpriemer), celkom prekvapivo ma to nakoniec do seba vtiahlo (mám slabosť pre roztomilé zvieratká a zároveň som sa dokázala do ich rolí vžívať a fandiť im). Niektoré prehnané bitky, pasce, či humor boli za hranicou môjho vkusu, ale prehltla som to. Morálne posolstvá a dojemné scény fungovali tak, ako som očakávala. Nejde o žiaden zázrak, ale pre mňa bol prihliadnuc na moje očakávania dostačujúci. ()

Havenohome 

všetky recenzie používateľa

No. Je to blbosť. S predlohou to nemá nič spoločné. Hlavný hrdina nemá žiadny charakter, scenár je otrasný. Oproti Paddingtonovi je to totálny odvar. Pokúsili sa posunúť jednoduchú citlivú ilustrovanú vec určenú primárne pre malé deti do gross out komédie pre teenagerov. Je to fakt trápne. Nefunguje to. Všetky tie rádobyvtipné scény alá Vlk z Wallstreet, či Great Gatsby. Žiadna skutočná zábava sa nekoná. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama