Reklama

Reklama

The Careful Massacre of the Bourgeoisie

  • USA Careful.Massacre.of.the.Bourgeoisie.1984-VHSrip (viac)
Krátkometrážny / Horor
USA, 2016, 9 min

Obsahy(1)

Dvaja súrodenci plánujú záhradnú párty, na ktorú pozvú všetkých svojich kamarátov. Namiesto očakávanej zábavy však musia bojovať o život, pretože na ich pozemku sa objavil záhadný muž s maskou na tvári a zbraňou v ruke. (Marceloo)

Recenzie (5)

EricNor

všetky recenzie používateľa

Nevidel jsem, ale je to zřejmě jen natočeno pro serial Mr. ROBOT. Objevuje se v epizode 04 druhe sezony. Maska se v serialu objevuje velice casto a je variaci masky, kterou používají Anonymous ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dvaja súrodenci plánujú záhradnú párty, na ktorú pozvú všetkých svojich kamarátov. Namiesto očakávanej zábavy však musia bojovať o život, pretože na ich pozemku sa objavil záhadný muž s maskou na tvári a zbraňou v ruke. - Pán Adam Penn už má hororové skúsenosti z hororových seriálov American Horror Story a Scream Queens, u ktorých síce pôsobil len ako strihač, ale aj tak sa podla mňa niečomu priučil a preto som sa na tento krátkometrážny horor tešil. Pôsobí to správne staromódne, herci hrajú hlúpo, ale uveritelne, maska a nástroj vraha sú zaujímavé a nakoniec sa objaví aj správna porcia gore, takže po tých deviatich minútach som s týmto hororom bol celkom spokojný. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Zas taková pecka to tedy nebyla, jak by napovídalo zdejší hodnocení. Na to že to mělo tak málo minut, tak větší polovina tohoto krátkometrážního kousky byla jedna velká nuda, kterou následně ozdobily dvě krvavé scény a nahé poprsí v závěru. Jinak bych v tom hledal horkotěžko něco, čemuž bych mohl dát alespoň průměrné hodnocení… ()

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama