Reklama

Reklama

Špunti na vode

  • Česko Špunti na vodě (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Rodičia bratov Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystajú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta ich bratranec Ondra (Pavel Liška), povahou tak trochu dobrodruh. Bratov napadne, že najlepšie by bolo vyraziť za rodičmi na kanoe po rieke iba v trojici, tak, ako za starých čias. Ibaže od vtedy sa čo-to zmenilo. Napríklad, že Igor a Dávid sú ženatí a majú deti... Uvítacia večera pre Ondra, ktorý prichádza so svojou mladou priateľkou Zlaticou, sa nezadržateľne mení na katastrofu. Zlatica, ktorá túži po dieťati, sa dozvedá, že Ondro má dcéru, o ktorej sa jej nezmienil. Igor svojej žene Nele (Tatiana Vilhelmová) a ich dvojčatám sľúbi výmenou za pánsku jazdu rodinnú dovolenku, na ktorú nemôže odísť kvôli práci. Davidova manželka Alica (Anna Polívková) si síce nemôže vynachváliť manželovu starostlivosť o ich štyri deti, ale inak je jej svojrázny muž v domácnosti úplne nepoužiteľný. A tak, keď slávnostné prestieranie mizne pod nánosom sadzí z komína, ktorý Dávid opäť zabudol opraviť, všetkým ženám dôjde trpezlivosť. Zanechávajú svojich mužov napospas malým ratolestiam a vyrážajú na bicykloch na dámsku jazdu. Oteckovia sa ale nevzdávajú, a rozhodnú sa pre plavbu v kanoe so všetkými deťmi. A tak sa desaťčlenná expedícia vydáva na dvojdennú plavbu v ústrety dobrodružstvám a humorným zážitkom... (Magic Box)

(viac)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

- "Jo, správně."
- "Davide, zopakuj , co jsem říkala!"

- "Jo, správně."

 

Náhodou je to hezká sonda do lidských životů. Jako oddechovka dobré. :)

dr.ramoray

dr.ramoray (hodnotenie, recenzie)

Tak ta doprovodná sympfonie od O.Brouska byl zážitek...Letní rodinná komedie a on tam klátí stočlenej orchestr jako kdyby šlo o výpravný spektákl...možná by mu měl někdo říct, že by si klidně vystačil s jednoduchou hudební linkou,kterou si každý orangután zapamatuje a né tam rvát tři miliony hudebnich motivů,na který mu stejnak nikdo není zvědavěj...když si vzpomenu na Jak dostat taťuldu do polešovny,tak ta muzika nebyla bůhví co,ale při poslechu mám vždy příjemný pocit...O.Brousek to neumí...škoda

Jeremiah

Jeremiah (hodnotenie, recenzie)

iamek.

   To nemyslíš vážně, že ? Vždyť Langmajer je společně s mladším Trojanem náš v současnosti nejlepší herec tzv. "střední generace". Můžeš mít samozřejmě odlišný názor, ale zajdi někdy do divadla, kde hraje Langmajer a uvidíš, že změníš názor.

honajz

honajz (hodnotenie, recenzie)

tro_guru

Ber to tak, že nejdřív si film hodnotí lidi ze štábu, z výroby, herci, jejich příbuzní a kamarádi - přece si sami ten film neshodí. .-)

tro_guru

tro_guru (hodnotenie, recenzie)

Vůbec nechápu komentáře ty lidi viděli snad jiný film a nebo jim kápli něco do popkornu. Včera jsem byl na Andělu a  nálada po filmu velmi "rozpačitá". Je to další TV sr...ka na pláně. 

na príspevok reagoval honajz

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnotenie, recenzie)

Pokud to má být komedie, nemělo by být v traileru něco aspoň trochu vtipného?

honajz

honajz (hodnotenie, recenzie)

Scénář Marcel Bystroň. Kabriolet. Po hlavě do prdele. Kameňák 4. Vánoční Kameňák. Post coitum. Záruka kvality.

na príspevok reagoval gonga

Súvisiace novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (viac)

Reklama

Reklama