Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tip, kde by mohl najít svoji přilbu, Morfea přiměje vyžádat si audienci u Lucifera. Rozhozenému Johnovi se dostane pomoci od milosrdné samaritánky. (Netflix)

Recenzie (30)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Palac v peklicku bol zrejme inspirovany Dragonstone-nom z GoT, a ze to bol krok spravnym smerom. Tentokrat mi rozhodne imponovala "Luciferka", do dvoch sekund, ako som videl uces a postavu uhadol som predstavitelku, opat vyborna volba tvorcov. Gwendoline v konverzacii skvostna a nasledne zvolena forma direwolf-a je jasnym odkazom. Duel bol inovativny a mal nas prekvapit. Co sa sice podarilo, ale divak sa neubrani vnimaniu urcitej naivity. Pridavam polhviezdie za celkom psycho-thrillerovu jazdu v aute. Tento prvok som uz videl v mnohych filmoch a tu pod kludnym povrchom toho bublalo celkom dost. Zaver opat necakane kvalitny. Spokojnost, po dvoch uvodnych slabuckych dieloch sme na celkom slusnej urovni. 70% ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepší diel. Prechádzka Gaimanovských peklom je zážitok. Ak tvorcovia dodržia svoj sľub a budú pokračovať tak, ako pokračujú doteraz, budem sa tešiť na návrat. A hoci som tu kritizoval Lucienna a Johanu Constantinovú, tu musím povedať, že mi ženská verzia Lucifera prišla viac, ako v pohode. Hold Gwendoline ma charizmu. Inak najkomiksovejší diel seriálu. Zatiaľ. A z pôvodne nemastného a neslaného Johna Dee (Thewlis) sa stáva celkom plnohodnotný záporák. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Viete prečo je v pekle zima? Lebo Lucifer odmietol Russku platiť za plyn v rubľoch....nádherny vizuál, prevedenie, epická bitka doplnená skvelou linkou s Rosie sa naozaj ako to tu niekto spomína mohla stať jednou z najlepších seriálových epizód roku, keby...keby nebol Lucifer syr. Neviem či trojuholníkový Karička, tavený Bambino, plátkový Lemander či plesnivý Niva, ale práve genderový kockotizmus a Lucík, kráľ pekiel s klitorisom celkový dojem epizódy, ktorá by s prehľadom dostala 5*, pokazil. Tak zbytočné ako slepé črevo ale Kim Kardashian... ()

Nach 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší pasáž z prvního komiksu. Souboj Sandmana s ďáblem. Obával jsem se nejvíce nějaké fyzické bitvy, ale při pohledu přístupu tvůrců k látce můj strach se změnil v očekávání. A výsledných pět hvězd myslím mluví samo za sebe, jak se jim tento souboj podařilo přenést do filmu. Navíc už se tu pokukuje i po dalších komiksech, například zmínkou příběhu prvních lidí a jedné zhrzené lásce. P.S. architektura pekla byla bravurní!!! 90% ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa

// Nejlepší seriálová epizoda roku? Žádný perhaps, rozhodně ano. Ztvárnění pekla snad nikdy nebylo epičtější, démon, co má záda jako Kratos z God of War, estetika záběrů on point jako prase, a ten Sturridge vs. Christie, zatímco do toho jely vedle dialogovou smršť profesor Lupin a paní psycholožka z Teda Lassa, tohle teda Gaiman uřídil fenomenálně. Sandman mi zatím dělá velkou radost, tak snad mu to vydrží až do finále první (?) řady. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Sandman v pekle má oblek z podzimní kolekce roku 2011, který vytvořil britský návrhář Gareth Pugh. Jeho práce je popisovaná jako performativní umění a kostýmy z jeho dílny využila např. Lady Gaga, Kylie Minogue či Beyoncé. (TroiMae)

Reklama

Reklama