Reklama

Reklama

Exorcista - Season 1 (2016) (séria)


Kapitola štvrtá: Pohyblivý sviatok (S01E04)

(epizóda)
  • Česko Kapitola čtvrtá: Pohyblivý svátek (viac)

Obsahy(1)

Otca Marcusa zbavia funkcie. Odchádza za ľuďmi, za ktorými ho poslal prefekt pápežskej bezpečnostnej služby, otec Bennett. Otec Ortega zatiaľ naďalej zvažuje, ako sa vyrovnať s Caseyinou posadnutosťou. Sám vie, že pobyt v nemocnici jej nepomôže a exorcizmus je neodvratný. (TV JOJ)

Recenzie (3)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvelé. Páči sa mi to. Rehoľné sestry a ich prístup k exorcizmu robí z tohto seriálu pomerne rozsiahlu štúdiu toho ako postupovať. Samozrejme, že asi realizmu sa to približuje minimálne, ale v rámci tvorcami vytvoreného sveta sa mi takéto rozširovanie strašne páči. ()

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Vy asi s príliš veľa ľuďmi nevychádzate, však?" Situácia sa vyhrocuje. Obaja kňazi prichádzajú o istotu v podobe cirkvi, ale ukazuje sa, že i v temných časoch človeku zostane pár priateľov, na ktorých sa môže spoľahnúť. Takže jeden z kňazov si dáva menšiu road movie a na nej... nechajte sa prekvapiť. V nemocnici sa stav dievčaťa prudko zhoršuje. Čoraz zaujímavejšia je linka s démonom, ktorého v tomto seriáli fyzicky vidíme. Takmer 80%. ()

Reklama

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ovládání Casey Rance démonem je čím dál silnější. Začíná to být už zkrátka na pováženou a tak vše po dějové stránce směřuje k tomu nejočekávanějšímu. Pomalé tempo vyprávění je stále udržováno, ale pokud divák dojde až sem, dá se říci, že si na to už zvykl. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama