Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohne planú a láva opäť hryzie! Na Floridu znova zaútočili gigantické lávové pavúky. Nikto sa však nemusí báť, pretože na pomoc už vyrazil slávny zabijak tarantúl Colton West. Ale podarí sa mu pobiť beštie z hlbín aj po druhý raz? Keď sa po celej Floride začnú nečakane objavovať hlboké diery a vrty v zemi, je jasné, že sa k životu prebralo ďalšie hniezdo obrích tarantúl. Gigantické zákerné monštrá chrliace oheň a lávu rýchlo vyliezajú na zemský povrch a už čoskoro rozpútajú obrovský chaos v celej krajine. Turbotarantuly zaútočia aj na pláž, kde si pôvabná mladá Raya chcela užívať ničím nerušené prázdniny. Raya je nevlastná dcéra Coltona Westa, ktorý sa po prvom útoku tarantúl preslávil ako schopný pavúkobijec, zachránil krajinu od pliagy a stal filmovou hviezdou. Teraz sa Colton musí vzdať nakrúcania miliónového veľkofilmu, aby mohol zachrániť Rayu a druhýkrát zastaviť smrtonosné tarantuly. Colton West, jeho osobný asistent Kyle a najlepší kamarát Marty sa spoločne vyzbroja špeciálnymi zbraňami a vyrážajú zachraňovať krajinu sužovanú prehistorickými potvorami. Ale podarí sa im obstáť aj v súboji s najväčšou a najmocnejšou turbotarantulou, aká kedy stála na zemskom povrchu? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Já mám rád podobná béčka, ale na snímku „2 Lava 2 Lantula!“ mi prostě tak nějak všechno chybělo. Chybělo mi trochu více humoru, trochu lepší využití stávajících postav – přímý odkaz na „Policejní akademii“ mi fakt nepřijde dost – chyběly mi lepší triky, chyběl mi i zajímavější scénář, díky kterému by se ty jiné slabiny daly snést. Za mě je tohle béčkový podprůměr. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Lavalantuly, obrovské pavúky chŕliace lávu, sú po roku znova tu. Tento krát sa tieto monštrózne netvory objavili na slnečnej Floride. No a opäť sa im na odpor postaví starý, pupkatý, zadychčaný policajný akademik Steve Guttenberg so svojim afroamerickým poskokom Michaelom Winslowom. Je to rovnaká crazy kokotina ako bol aj pôvodný film z roku 2015. Tomu som dal dve hviezdičky, ale teraz ma to už ani zďaleka tak nebavilo. A preto dávam titulu "Lavalantula 2: Druhá láva" o hviezdičku menej. * ()

Reklama

hladass 

všetky recenzie používateľa

Policejní akademie vs Ohniví pavouci, jak tohle asi mohlo dopadnout... Slabší parodie s prakticky nulovým scénářem, klasicky zoufalými triky, což mi u tohoto druhu filmů příliš nevadí, pár slušnými hláškami, pár trapnými a Mahoneym jako nejdrsnějším hlavním hrdinou, co svět kdy viděl... Prostě lehký podprůměr, který moc neurazí, ale rozhodně nenadchne... ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě party film, kde je potřeba hodně alkoholu. Kadetské ovečky okolo kapitána Lassarda se vracejí v krapet jiné taškařici. Rebelantský Mahoney, muž zvukových efektů Larvell a nesmělá Hooksová se tak objevují v dalším fláku, u kterého budou diváci vřískat a skákat blahem. Je tady totiž nové hnízdo turbotarantulí, které plivají lávu. Když si chce divák ublinknout, tyhle kousky to většinou spolehlivě zajistí. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Florida sa ocitne pod útokom obrovských lávových pavúkov. Hrdina minulého filmu Colton West tu práve natáča svoj nový film a je mu jasné, že prišiel čas ďalšieho stretu s Lavalantulou. - Pre mňa jedna z tých lepších vecí, ktoré som v posledných rokoch videl od Syfy. Dej je úplne klasický, efekty katastrofálne, dialógy nezmyselné a vtipné to v tomto prípade tiež nebolo, ale je to podla mňa schopne natočené a postavám sa dajú držať palce, plus to prostredie, v ktorom sa natáčalo, je dokonalé. Raz za rok si pozriem niečo predabované a netuším, prečo sa venujú takýmto projektom. Ale asi preto, že to je lacné. + herec z Sharknado 4: The 4th Awakens + herec z Sharknado 3: Oh Hell No! ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (4)

  • Pri policajnej prestrelke má jeden z útočníkov na sebe masku sériového vraha Jasona Voorheesa z hororovej série Friday the 13th. (Marceloo)
  • Pri príchode lavalantúl na pláž zakričí dievčatko "They're Here!", čo je odkazom na horor Poltergeist (1982). (Marceloo)

Reklama

Reklama