Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boxera Monroea Hutchensa odsúdili za vraždu na doživotie. Za posledných desať rokov nenašiel vo väznici premožiteľa, ale teraz sa nad jeho pozíciou neporaziteľného šampióna zmráka, pretože sem prichádza odsúdený majster v ťažkej váhe James „Iceman" Chambers. Je jasné, že pre dvoch šampiónov je väznica príliš malým miestom, pretože ani jeden z nich neznesie, aby bol niekto lepší ako on. A tak je jasné, že skôr či neskôr medzi nimi príde k rozhodujúcemu zápasu. Obaja súperi sú presvedčení, že toho druhého porazia. V ilegálnom zápase pôjde, skrátka, o všetko. O peniaze, povesť, budúcnosť aj o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (185)

JFL 

všetky recenzie používateľa

Walter Hill sice svým charakteristickým vizuálním stylem, zde navíc aktualizovaným o videoklipovou a reportážní dynamiku, se může snažit sebevíc, ale bohužel scénář a postavy mu nedávají moc s čím pracovat. První Undisputed tak získává zásluhu pouze jako start franšízy, kterou museli dostat do rukou direct-to-video řemeslníci, aby z ní vytěžili to, co padlé hvězdy žánru nedokázali zrealizovat, a sice pořádnou brakovou arénovku, která se vykašle na rádoby drobnokresby charakterů a naopak nabídne divákům pořádnou fyzickou akci. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľa rečí pre nič. Film má pár miest, kde vyzerá, že sa nám snaží niečo múdre a poučné povedať, povedať zároveň aj niečo z väzenského života. Snaží je však správne slovo, lebo bola to len snaha, film ako taký je celkovo slabota, ktorý mi prešiel akoby sa nič nestalo a akoby to trvalo len pár minút. Samotný box bola slabota, vlastne v tomto filme nie je nič veľmi zaujímavé, zostáva pre mňa nepochopený, černošské rozmýšľanie išlo pomimo mňa. Netúžim to znova vidieť. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Tento absolútne plytký a až k neuvereniu priamy scenár urežíroval Hill so sebe vlastným štýlom a suverenitou, ktorá je priam nepochopiteľná, keďže varil totálne a čisto len a len z vody. Nápad by sa napriek svojej primitívnosti na celkom slušné béčko zmôcť mohol, ale Waltera už asi predsa len celé tie roky s púštnymi westernami trochu zmohli. Lacnú kostru do akej-takej pozerateľnosti vyťahujú iba charizmy hlavných predstaviteľov - ale aj tu bol Ving Rhames trochu príliš hulvátsky a Wesley Snipes trochu príliš flegmatický. Z letargie ma prebudila až záverečná márovačka - tí dvaja si asi príliš často a dosť nahlas púšťali Eyes of the Tiger . . ()

HateBreeder 

všetky recenzie používateľa

Wesley Snipes versus Ving Rhames a Peter"columbo"Falk jako mafian. Velky boxersky souboj za zdmi veznice, vitez muze byt jen jeden, bude to mistr mezi mukly - wesley a nebo skutecny mistr Ving Rhames?? Film ktery ma tak tvrdou ranu jako oba tito borci a navic i prijemne vezenske prostredi dava vzpomenout si na jine slavne vezenske filmy. Nemyslim si ze by to byl film nejak vyjimecny, ale ja davam za 4*, protoze mam rad vezeni, mam rad cernochy a mam rad columba. ()

Herr_Flick 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem dokoukal postupně celou trilogii, abych hodnotil komplexně. Undisputed na nic nečeká, tahle trilogie je prostě o řežbě. Prostě dělaná pro milovníky boxu, street fights, MMA, vězeňské tématiky. Co mě mrzí u pilotního dílu je nízká (pouze 2) kvantita zápasů a trapné ozvučení úderů. To na čem film staví, je zde předvedeno vcelku slušně, u pokračování bych ale řekl, že o dost lépe. 50% ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama