Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boxera Monroea Hutchensa odsúdili za vraždu na doživotie. Za posledných desať rokov nenašiel vo väznici premožiteľa, ale teraz sa nad jeho pozíciou neporaziteľného šampióna zmráka, pretože sem prichádza odsúdený majster v ťažkej váhe James „Iceman" Chambers. Je jasné, že pre dvoch šampiónov je väznica príliš malým miestom, pretože ani jeden z nich neznesie, aby bol niekto lepší ako on. A tak je jasné, že skôr či neskôr medzi nimi príde k rozhodujúcemu zápasu. Obaja súperi sú presvedčení, že toho druhého porazia. V ilegálnom zápase pôjde, skrátka, o všetko. O peniaze, povesť, budúcnosť aj o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

petaspur 

všetky recenzie používateľa

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

Reklama

kinderman 

všetky recenzie používateľa

Ve filmech W.Hilla není místo pro silné ženské charaktery. Jeho hrdiny jsou buď osamělé individuality (jako Poslední zůstává), nebo (ne)rovní parťáci (jako Rudé horko, 48 hodin, Prolomená stezka). V Neporazitelném pak dva věznění boxeři (postava V.Rhamese připomíná osud M.Tysona), kteří si to v závěru rozdají o tu "neporazitelnost" (a v případě Ranaře i o předčasné propuštění). A úžasný P.Falk divákovi v závěru vysvětlí, o čem "ten blbej sport vlastně je." ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Nejde o žiaden Million Dollar Baby, Rocky ani o Cindarella Man.Je to iba malý, hlúpučký filmík z vezenského prostredia, kde sa raz za pol roka koná zápas v boxe. Snipes a Rhames tento podpriemerný filmík vytiahli na priemerný oddychový film, ktorý na jedno pozretie určite neurazí. Ja som sa nenudil, skôr som sa celkom dobre bavil. 60% ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý je medzi 3* a 4*. Som zvedavý na pokračovanie. V poslednej dobe je to čoraz zriedkavejšie pozerať film v SK dabingu, ale asi aj preto, lebo je z roku 2002. Predpokladám, že pokračovania už budú CZ dabing. Akurát som nedávno niekde čítal, že pokiaľ Češi spravia skôr dabing ako Slováci, tak Slováci už dabing ani nerobia. Neviem či je to pravda, ale vzhľadom k tomu malému počtu filmov v SK dabingu to tak asi aj je. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama