Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby šlo všetko podľa plánov drogového baróna Barilla (Willem Dafoe), v Mexiku by onedlho malo dôjsť k zmene vládnej moci – s výdatnou pomocou generála Marqueza (Gerardo Vigil) totiž plánuje zosadiť úradujúceho prezidenta krajiny (Pedro Armendáriz Jr.)! Správy o tom sa medzičasom doniesli aj agentovi CIA Sandsovi (Johnny Depp), ktorý sa rozhodol angažovať bezmenného Mariachiho (Antonio Banderas). Charizmatický gitarista má zhýralého generála zabiť – ale až po tom, ako ten splní svoju zlovestnú úlohu! Sands veľmi dobre vie, prečo si na túto špinavú prácu vybral práve Mariachiho... Ten má totiž s generálom Marquezom ešte nejaké nevybavené účty: práve generál je totiž zodpovedný za smrť jeho milovanej Caroliny (Salma Hayek) a ich spoločnej dcérky! Pochopiteľne túži po pomste. A ak si popritom privyrobí ešte aj zopár dolárov... Prečo nie? Kým Barillo a Marquez intenzívne pokračujú v príprave útoku, ani temný muzikant nezaháľa: požiadal totiž svojich niekdajších spoločníkov a verných priateľov Lorenza (Enrique Iglesias) a Fidea (Marco Leonardi), aby ho podporili a pomohli mu. Dve otázky však stále viac a viac vystupujú do popredia: aké sú vlastne skutočné Sandsove motívy a čo presne chce svojimi sprisahaneckými plánmi dosiahnuť? (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

warv

warv (hodnotenie, recenzie)

me se zda ze ten scene (jak johny depp snazil strelit dva muzi kdyz byl slepej) je  ispirovanej z Battle royalu ! 

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Veľká škoda. A ja som si myslel, že je to ten prvý zo série. Bohužiaľ. Tešil som sa na akciu a zbrane, zvlášť raketomet v púzdre. No nič...

 (hodnotenie, recenzie)

Mne sa to páčilo doikonca trošku viac než Desperado. Síce bolo málo Salmy:), ale na druhej strane skvelý Depp...

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

pro mě taky asi nejlepší díl ze série...těch 58% se mi zdá málo,asi mám jiný vkus než ostatní...

giftf

giftf (hodnotenie, recenzie)

Když El Mariachi (Antonio Banderas) prostřelí genrálovi obě kolena a následně ho zabije. V dalším záběru můžeme genrálovu mrtvolu videt s koleny naprosto netknutými. Asi chyba ve filmu. Jinak jednička byla lepší. Teda jestli se tohle dá považovat za dvojku.

jurama525

jurama525 (hodnotenie, recenzie)

Přehnane to uřčitě bylo . Na druhou stranu ale dobrej hereckej výkon Banderase a Deppa to docela slušně vyrovnáva k tomu ještě dobra hudba a je s toho velice pěkny akční filmek Mně osobně se to libilo o něco malo vic než Desperado.

Croma

Croma (hodnotenie, recenzie)

V některých chvílích mi to přišlo trochu přehnané, ale hlavní představitelé od Banderase přes Deppa po Mendesovou odvedli slušnou práci.

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

nuda o ničem...líp bych to neshrnula...tenhle scénář by nezachránilo ani 10 Deppů a 10 Banderasů....

czjohnny

czjohnny (hodnotenie, recenzie)

*** za Johnnyho Deppa - prostě ho mám rád a bez něj dostal film **,protože se mi zdál dost šílený a kvality Desperada nedosahuje ani zdaleka.

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

Tohle byl nejnudnější a nejstupidnější film jaký jsem v roce 2003 viděl. Díval jsem se na to ještě s jedním kámošem a řehtali jsem se u toho nad trapnými a klišovitými scénami :-))) Jak může někdo natočit takovou pitomost?!

patriotka

patriotka (hodnotenie, recenzie)

MÁM DOTAZ:když běží závěrečné titulky filmu,hraje do toho písnička Sinte Mi Amor,kterou zpívá Salma Hayek.A já se ptám! Není to náhodou ta písnička,kterou shodou okolností zpívá Salma i v Desperadovi po milostné akci těsně před tím,než ji Antonio skopne z postele?

Reklama

Reklama