Reklama

Reklama

Blondie - Maria

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1999, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň Maria je v poradí treťou skladbou na siedmom oficiálnom štúdiovom albume americkej hudobnej kapely Blondie s názvom "No Exit" (vydaný vo februári 1999). Song Maria sa stretol s priaznivým ohlasom nielen zo strany verných fanúšikov, ale zabodoval aj u širokej verejnosti a stal sa hitom. Aj preto bol k nemu nakrútený premyslený rockovo-špionážny videoklip. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (6)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Comeback skupiny Blondie je neodmyslitelně spjat se skladbou Maria. Je to song přímočaře rytmický, zahraný a zazpívaný s takovým nasazením, že se za něj tehdejší padesátníci rozhodně nemusí stydět. Klip sice není nejšpičkovější špička ze všech nejšpičkovějších špiček, ale má něco do sebe a ta chycená kulka na závěr je prostě parádní. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Maria" je v poradí treťou skladbou na siedmom oficiálnom štúdiovom albume americkej new wave hudobnej kapely Blondie. Album sa volá No Exit. Vydali ho vo februári v roku 1999. Song "Maria" sa stretol s mimoriadne priaznivým ohlasom nie len zo strany verných fanúšikov, ale zabodoval aj u širokej verenosti . Stal sa hitom. Je to velice chytľavá hitovka. Taktiež i rockovo špionážny videoklip sa nadmieru a nad očakávanie podaril. No a blonďavá speváčka Deborah Ann Harry je i vo veku päťdesiat tri rokov stále kočka. Ave Maria. Ave Blondie. Ave Debbie. **** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Blondie ukončila 90te skutočne skvelým songom ( podobne ako množstvo iných interprétov ). Na videoklipe sa síce nevybláznila, ale určite to zanechalo dojem. ()

Reklama

Reklama