Reklama

Reklama

VOD (1)

Willovo propojení se zlem sílí, ale nikdo neví, jak ho zastavit. Dustin a Steve navazují nečekané přátelství. (Netflix)

Recenzie (44)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Prečo na mňa žmurkáš? Vážne, prestaň s tým." Po minulej skvelej časti znova troška spomaľujeme, čo je škoda. Nie je to zlé, ale chýba tomu drajv (a Jedenástka) a dych to chytí až vo finále, kedy sú prestrihy na šrotovisko a jednak do podzemia (je sranda pozerať sa na "Burkea" v rovnakej scéne, ako pred 31. rokmi). ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Romantika v domě jednoho bláznivého konspirátora co by mohl dělat v manželské poradně a poté napínavé rozkrývání věcí okolo shadow monster, které je sice předvýdatelné, leč zajímavé, jenom škoda, že druhá série už není tak tajemná jako ta první, už se tak nějak ví o co jde a co očekávat, ale pořád autoři Dufferovi zvládají upoutat diváka na padesát minut k obrazovce... ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hooper sa detoxikuje. Will opäť bojuje s vnútornými démonmi a El spoznáva tajomstvo svojho detstva. Prevedenie: Priateľstvo medzi Steavom a Dustinom je veľkým prekvapením. Max sa začleňuje do party. Lov na DemoDogy nemá chybu. Pocity: Konečne začína príbeh gradovať. Opäť najsilnejšia vec tohto seriálu, kedy sa nám všetky dejové linky navzájom prepojujú natoľko až splynú v jednom epickom finále. Dúfam že sa nemýlim. 90% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V šesté epizodě mě tvůrci přestali otravovat různými nesmysly a pořádně rozpumpovali děj, znovu dokázali vytvořit temnou a hustou atmosféru, přidali na akci a pořádně vystupňovali napětí, díky čemuž seriál dostal takovou podobu, jakou bych si přál. Zklamalo mě jen vysvětlení Maxiny minulosti, takovou trivialitu bych nečekal, doufal jsem v něco temnějšího. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Will leží v nemocničnom krídle spoločnosti v Hawkins a lekári sa snažia prísť nato, ako a prečo je spojený s organizmom z Upside down. Jonathan a Nancy usilujú o zverejnenie ich odhalení o laboratóriu v mestečku. Steve, Dustin, Lucas a Max nachystajú pascu na Darda, avšak zistia že svoje schopnosti precenili. Will, ovládaný organizmom z Upside down vláka vojakov a vedcov do pasce a zdá sa že už nič nestojí svetu Upside down v ceste aby ovládol skutočný Hawkins. Trošku romantických scénok na odľahčenie stále rastúcej hrozbe sveta na druhej strane, druhá séria je o poznanie lepšia a ponúka väčší zážitok aj náročnejšiemu publiku. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (5)

  • Paul Reiser hral rovnakú scénu prepadnutia vojakov cudzími organizmami (aj s rovnakým detailom radarového pohľadu na scénu) v dvoch filmoch: ako Carter Burke vo Votrelci (1986) a ako Dr. Owens v tejto epizóde. (andrejba)
  • Keď Bob (Sean Astin) privezie Willovi (Noah Schnapp) hlavolamy v čase 24:00, stierače auta sú po zastavení vodorovne. Keď odchádza, stierače sú posunuté šikmo. (andrejba)
  • Na začátku epizody zazní skladba „Hammer To Fall“ od Queen. Následují skladby v tomto pořadí: „You Better Go Now“ od Billie Holiday, „Blue Bayou“ od Roye Orbisona a „Round And Round“ od Ratt. (Duoscop)

Reklama

Reklama