Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

1956: Mladú Moniku Schöllackovú práve kvôli neprístojnému správaniu vyhodili zo školy. Zahanbená sa vracia do Berlína k svojej matke Caterine a sestrám Helge a Eve. Caterina Schöllacková tu vedie slávnu tanečnú školu "Galant". Jej manžel - otec troch dievčat - je od roku 1944 nezvestný. Rodinný priateľ Fritz Assmann sa snaží Caterine všemožne podporovať. Pre Caterinu je vyhodenie Moniky zo školy ďalším dôkazom zlyhania jej dcéry. Viac nádeje vkladá do Helgy, ktorá sa čoskoro vydá za budúceho okresného prokurátora Wolfganga von Boosta a sebaistej Evy, ktorá intenzívne flirtuje s profesorom Fassbenderom, v ktorého neurologickej klinike pracuje ako zdravotná sestra. Na svadbe Helgy sa Monika stretne so synom majiteľa továrne Joachimom Franckom. Hneď od začiatku je ním úplne fascinovaná. Keď však ostanú osamote, situácia vyeskaluje až do pre Moniku mimoriadne traumatického incidentu. Assmann robí všetko, čo je v jeho silách, aby Caterina mohla pracovať ako učiteľka tanca v "Galante". V tanečnej škole sa Monika stretáva s Freddym, ktorý so svojou kapelou hrá na rôznych zábavách. Prebúdza v nej záujem o novú hudbu z USA, ako je rock'n'roll. Ale potom sa znovu objaví Joachim Franck... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sú aj ženy, ktoré sa nikdy nevydajú. // Áno, a sú aj kozy, čo majú dve hlavy 😂 Pobavilo veru. Časy sa veru -menia. Po vojne každý rýchlo do sobáša a dnes po 70-80 rokoch sa sobášiť chcú hlavne páry neopačného pohlavia a zvyšok radšej zvyšuje čísla rozvodovosti. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

50. roky, rozdelený povojnový Berlín, traumy z II. svetovej, neúplná rodina, rozbieha sa život. Učí sa tancovať, tancuje sa učivo. Konzervatívna matka, dcéry túžiace po dobrodružstve a ešte viac po dobrej partii. Len mladá dcéra zrebelieva. Rokenrolom. A ak by divák nepochopil, že je to o vzdore najmladšej dcéry, má to pre istotu aj v sk distribučnom názve seriálu. ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama