Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež hodne neštandardným otcom. S humorom sa vysporiadava s nástrahami každodenného života osamelého Francúza v londýne. Rodinná idylka sa však rýchlo zmení, keď sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... (Continental film)

(viac)

Videá (14)

Trailer 5

Recenzie (364)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Už podruhé ve dvou dnech jsem musel vypnout toho cynického parchanta v sobě, abych si mohl užít sympaticky rozbolavělý film. Kdybych se těšil na skvělou komedii, byl bych zklamaný, ale jako drama funguje snímek skvěle. Ani nevím proč, ale Omar Sy mě baví, ať už hraje nečekaného taťku, pečovatele, kuchaře nebo gangstera, tentokrát ho výborně doplnila Clémence Poésy a úspěch se dostavil. Možná se mi film líbil i proto, že jsem čekal spíše nějakou pitomůstku s úžasně šťastným koncem a místo toho přišel dramatický příběh, který mě bavil a dvě hodiny uběhly strašně rychle. Doufám, že takových záležitostí nehodlají Francouzi točit víc, nerad bych měnil svůj záporný vztah k jejich kinematografii. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

SPOILERS! Strašně pitomej, neskutečně na city hrající vykalkulovanej konstrukt. Proti Omarovi nic nemám, ale hraje tu zase takového vysmátého, pozitivního debílka jako v The Intouchables. Což o to, vtip funguje, za pochvalu stojí hlavně obtoustlá buzna Bernie, která mne bavila. Ale celé je to taková dvouhodinová kolekce deus ex machin, naši dvoučlennou rodinu stíhá jedna krutá rána osudu za druhou - nestačí jeblá matka (#kramervskramer) ani prolhanej fotr, přidáme ještě pointu se semínkem a dozdobíme trochou zhoubné, neléčitelné nemoci -, aby bylo hodně hodně veselo. Ve finále to vůbec pateticky netlačí na pilu a nechce se vám zardousit všech šest (!) scénáristů. Fakt ne... 50% ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tohle brutální bušení na city mě nedělá moc dobře, kor když se jedná o malý dítě. To vždycky musím kouknout hned po titulcích na ty naše drobečky a povzdychnout si, že s nima snad vždy bude vše libový... No k filmu. Omar Sy je velikej talent a svoje herectví umí parádně prodat! Po Nedotknutelných nám to opět dokázal. Vztah otec/dcera jsem jim pěkně zobal plnejma a i když mě ukrutně sraly ty právnický pasáže a soudní procesy, Demain tout commence na mě zapůsobil hodně silně! 75% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

"Omar Sy" opätovne v hlavnej úlohe svojsky citlivého chlapíka. Po skvostnom opatrovateľskom "Intouchables", tento krát nečakane v roli otca. Veľký sympaťák je tento "mahagón", pričom "len" vďaka nemu zrejme tento snímok dosahuje tieto výšiny. emocionálne, i keď v mnohým prípadoch, totálne pritiahnuté za vlasy, nereálne, bez vysvetlenia, bez scenára, ktorý čokoľvek vysvetlí ... ()

golfoxovox1 

všetky recenzie používateľa

Krásný lidský příběh o smyslu života jako takového, ve kterém chválím zejména sympatický námět, scénář, který dokáže vyvolat jak smích (některé repliky opravdu stojí za to), tak slzy a výborný herecký výkon hlavního představitele. Vzhledem k tomu, že nechci spoilerovat, nechci se vyjadřovat k ději jako takovému a spokojím se s konstatováním, že se jedná o citlivě natočený příběh o člověku, který se ve správném okamžiku zachoval správně a tím dospěl, po kterém s kina budete odcházet spokojeni :-) Doporučuji a děkuji za čsfd projekci :-) ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama