Reklama

Reklama

Tvoja tvár znie povedome

(relácia)
Hudobný / Súťažný / Reality-TV
Slovensko, 2016, 120 min

Réžia:

Pepe Majeský

Účinkujú:

Martin "Pyco" Rausch (moderátor), Zuzana Fialová, Dano Dangl, Mário "Kuly" Kollár, Helena Krajčiová, Barbora Švidraňová, Michaela Čobejová (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Čo sa stane, keď známe osobnosti prevezmú na seba identitu hudobných legiend a snažia sa ich čo najlepšie napodobniť? Vznikne vynikajúca veľkolepá šou plná nezabudnuteľných hitov, zábavy a dokonalých kostýmov s názvom Tvoja tvár znie povedome. Formát s originálnym názvom Your Face Sounds Familiar odštartoval v roku 2011 v Španielsku a odvtedy sa predal do viac ako 30 krajín po celom svete – Veľkej Británie, Talianska, Ruska, Argentíny, Číny a ďalších. Šou získala niekoľko prestížnych cien vrátane ocenenia FRAPA 2012 za najlepšiu súťažnú reality šou. Your Face Sounds Familiar si získal srdcia miliónov divákov z mnohých krajín aj vďaka tomu, že ponúka ten správny mix súťaže, zábavy a skvelej hudby. Známe osobnosti sa snažia čo najlepšie napodobniť svetoznáme hviezdy ako Amy Winehouse, George Michael, Rihanna, Freddie Mercury, Beyoncé a mnohých ďalších... V prvej sérii slovenskej verzie tejto jedinečnej zábavnej šou bojovalo o priazeň divákov osem celebrít - obľúbené herečky Helena Krajčiová, Barbora Švidraňová a Michaela Čobejová, skvelí zabávači Štefan Skrúcaný a Andrej Bičan, víťazi speváckej súťaže SuperStar Emma Drobná a Lukáš Adamec, a napokon moderátor a redaktor Televízie Markíza Viktor Vincze. Mejkap, kostýmy, vystupovanie na pódiu a v neposlednom rade spev – to všetko musí byť dokonalé, aby sa čo najviac priblížili k hudobnej ikone. Ich výkony v prvej sérii posudzovala hviezdna porota v zložení Zuzana Fialová, Dano Dangl a Mário „Kuly" Kollár. Desiatimi večermi plnými skvelej zábavy sprevádzal jeden z najobľúbenejších slovenských moderátorov Martin „Pyco" Rausch. Zárukou kvalitnej adaptácie formátu je renomovaný tvorivý tím s dlhoročnými skúsenosťami s produkciou výpravných šou ako SuperStar či Hlas Česko Slovenska, na čele ktorého stojí režisér Pepe Majeský. Kto zažiari a ktoré číslo si získa srdcia divákov? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (80)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Formát "Your Face Sounds Familiar" adaptovaný do slovenskej edície? Zopár krát som to mal pustené len tak "v pozadí" (aby nebolo v izbe príliš ticho), no musím uznať, že až tak márne ako som čakal to napokon nebolo (najmä vďaka Drobnej). Ale od komplexne vymakanej show to má ešte veru dosť ďaleko. Niektoré "celebritky" ako Skrúcaný, Vincze a Čobejová tam boli mimoriadne odveci a ich vystúpenia sa mi ani raz nepozdávali. No a tá porota v zložení "vysmiaty jašter" Dangl, "odborníčka na všetko" Fialová a "musím byť všade" Kuly? No ďakujem pekne, ale viem si tam predstaviť aj nejakých sympatickejších porotcov. Spočítané, podčiarknuté - akurátne 2*. ()

doogiemus odpad!

všetky recenzie používateľa

Keby mi niekto pred niekoľkými dňami povedal: "Predstav si niečo ultramega trápne, prázdne, hlúpe, maximálne nesympatické, hodné do žumpy, nech to nikdy neuzrie svetlo sveta...", nevedel by som si predstaviť nič. Teraz už viem. Je to presne táto "šou". Keď sem náhodou niekedy prepnete, buďte veľmi rýchli a prepnite inde, lebo vaše mozgové bunky začnú kamikadze. Ach jo, kam sme sa to dostali. Fuj! ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia obludnosť na slovenských obrazovkách a nadšený dav zaplatených poloopíc tlieska. Už pri pohľade na fundovanú porotu potrebujete sáčok na zvratky. Neherec Kemka s afektovanou Fialovou a sudom piva Kulym, to je výpovedná hodnota úrovne. Čo sa týka vystúpení, koho to malo pobaviť, imbecilov snáď? Chlap si dá ženské šaty a žena mužské, o aké nápadité a humorné. Strašný trapas. Navyše tá nevyrovnanosť vystúpení je do očí bijúca. Taký Bičan opäť zakladá svoju vtipnosť na preháňaní a afektovaní, Skrúcaný po 150x opäť predvádza Gotta. Ako tak ešte ušla Drobná a Švidraňová, čo sa týka speváckeho prejavu, Vincze bol dobrý hraním Iglesiasa. Nič to nemení na zbytočnosti programu, vôbec ani nemal vzniknúť. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

A prečo nie, raz za týždeň (najlepšie v repríze) sa oddať aj takejto zábave? Solídne výkony tu podávajú speváci, herci a hlavne maskéri, ktorí sú tu najviac nedocenení, pretože sa ani nedozvieme, kto tú niekoľkohodinovú prácu na povedomých tvárach vykonal. Tanečné a spevácke výkony sú často na takej úrovni, že by sa ani originál nemusel hanbiť, musím pochváliť Barboru Švidraňovú, Skrúcaného, Emmu Drobnú a prekvapenie relácie, Viktora Vinczeho, o ktorom som nikdy predtým nepočul, a tu dáva Eltona Johna alebo iných s prehľadom a bez zaváhania. A že je to občas travestyshow, to patrí k tejto nízkej zábave smotánky, bez toho by sa to jednoducho nezaobišlo. Len záverečné vtipné „losovanie“ vopred daných vybraných mien mohlo byť zvolené inak. (24.4.2016) –––– Finále štvrtej série ma natoľko rozladilo, že musím hodnotenie znížiť na dve hviezdy. Občas sa zmena pohlavia dá zniesť ako paródia a vtipná karikatúra. Ale tentoraz tvorcovia zvolili zmenu pohlavia v absolútne všetkých vystúpeniach a ešte aj Abbu spievala finálová štvorica naopak. Prakticky sa to nedá počúvať a už vôbec nie pozerať na bradaté ženy a mužov prezlečených ako odporné ženy. Už túto sériu som preto nezvládal súvislo sledovať a ak to bude takto pokračovať, tak to skončí odpadom. (11.11.2018) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Dohromady jsem viděl asi deset dílů (ze dvou sérií - nevím, jestli jich měli Slováci víc) a nejvíc mě překvapila Zuzana Fialová hlavně svou hrubostí k soutěžícím. Chápu, že polovina z nich podala naprosto otřesné výkony (česká verze se mi líbila o trošku víc), ale i tady jsem se při několika číslech soutěžících docela nasmál. Zvláště pak u toho frajera (Andrej Bičan) co dělal Sandokana a „Krále Jelimána…sic trapné, ale zábavné. Měli tam ale i dost opravdu slušných vystoupení, kvůli kterým nějakou tu hvězdu určitě dám. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama