Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (247)

plagát

Flash (2023) 

Čakal som jednoduché DC a dostal som čosi viac - príjemný humor, dobrý vizuál, podnet k premýšľaniu a rýchle uplynutie času počas cestovania. Jasné, nie je to filozofické dielo a niekoľko vecí naštve, ale nenudilo ma to a to ráta. Odporúčam.

plagát

Equalizer 3: Posledná kapitola (2023) 

Ako ukončenie príbehu to celkom sedí a ladí, ale asi som mal iné očakávania. Príbeh akoby chcel zdôrazniť len nevinnosť bežných ľudí a opomenul viacero právd o talianskej spoločnosti. Nebolo to zlé, ale asi som očakával hlbšiu zápletku a psychológiu. Napriek tomu odporúčam.

plagát

Posledný súboj (2021) 

Túto recenziu píšem po dlhšej pauze, ale musím povedať, že sa mi zapísal do mysle so zvesťou škatuľkovania - chlapi sú buď mocichtiví neschopáci alebo mocní zvrhlíci a len u žien je pravda a budúce blaho. Aj keď pekne natočený a dobre vystavaný film, predsa u mňa feministický odkaz zanechal silnú pachuť.

plagát

Alita: Bojový Anjel (2019) 

Panenko skákavá!!! Veľmi pôsobivé....neviem sa dočkať dvojky.... Vrelo odporúčam pre milovníkov žánru..

plagát

Aladin (2019) 

Čakal som väčšiu trapošinu, ale bolo to milé prekvapenie, a to aj napriek tomu, že muzikály vôbec nemusím. Celkom príjemne s týmto dá stráviť večer, ak nechcete nič náročné.

plagát

Tomb Raider (2018) 

Áno, bol to Tomb Raider. Mal som podobný pocit ako pri hre, verne to nasledovalo žáner a myšlienku. Aj keď to bolo zahrané super, žiada sa mi tu iná herečka. Každopádne ma to nesklamalo, vrele odporúčam a teším sa na pokračovanie....

plagát

Obyčajná tvár (2017) 

Bol som z toho veľmi dojatý. Asi jeden z najkraších filmov za posledné obdobie. Je to možno tým rodičovstvom...no zmení to človeka, čo vám poviem. A pripomenul sa mi aj jeden pekný veršík, na ktorý som si už dlho nespomenul: "Najprv sa pochopme, až potom sa rozprávajme!" (Jób 18,2b). Vrele odporúčam.

plagát

The Crucifixion (2017) 

Klasická vymietačka. Len je zaujímavé, že furt treba ísť do krajín východného bloku, aby Vás posadlo / kde démoni pôsobia. Za Sophiu hviezda naviac.

plagát

Avengers: Nekonečná vojna (2018) 

Pre mňa najlepšia marvelovka všetkých čias. Skvelý humor, parádna kombinácia postáva a dej, ktorý drží od začiatku až do konca. Ani sekundu som sa nenudil. A ešte niečo, čo som už dávno pri filme tak silno nepociťoval - pocit bezmocnosti, slaboty a koniec, ktorý som nečakal. Chcem si to pozrieť ešte aspoň 10x. Odporúčam

plagát

Zabijakov osobný strážca (2017) 

Vtipné, svieže a celkom originálne. Za tie nadávky s Ježišovým menom však dám hviezdu dole. Proste to bolí a kazí to celkový dojem, keď nadávajú s menom niekoho, na kom mi najviac záleží.