Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Keď si tak čítam komentáre, mám pocit, že úspech filmu spočíva hlavne v tom, že väčšina čakala úplnú kravinu. Cuky Luky však neprekvapujú iba svojím úžasným nadhľadom - neskutočne príjemným objavom bol dej, ktorý mal hlavu a pätu, dokonca nebol úplne predvídateľný. Bola som veru pripravená na všetky možné katastrofy, ani jedna sa nekonala. Úplne nezainteresovanému divákovi unikne mnoho "smotánkových" vtipov. Cuky Luky sa teda nepokúšajú o nemožné - mieria čisto na Slovákov, nikam za hranice a to sa im jednoducho podarilo. Zuzka Šebová má postavu Luky už dlho zmáknutú a Petra Polnišová je skutočne sympathisch. Veľmi ma potešilo miesto, kde sa natáčal hotel Elizabeth - Trenčianske Teplice. Keby mi to nebolo blízke, ani by som neuhádla, že niečo také krásne sa nachádza na Slovensku...Ehm - trochu si v tom vychvaľovaní našej krajiny protirečím. Už radšej mlčím ...ale notak! Diviak na vodítku, čo sa volá Bambi? A RUŽOVÉ BMW? Čo viac chcieť?! ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade asi spomeniem, že ak by tento film nešiel v TV, asi ťažko by som si ho sama od seba pozrela. Avšak, na moje prekvapenie to bolo trochu milé, trochu drzé, trochu crazy. Každopádne CukyLuky pôsobia ako instantný zlepšovák nálady. Celý dej bol v dynamickom tempe, kde sa striedali pestré a nápadité interiéry a exteriéry. Ďalej sa podarilo vykresliť vcelku sympatish charakter Cuky. Počas mnohých scén som chytala výbuchy smiechu, čo svedčí o tom, že účel bol splnený a navyše to bolo celé aj bez afektu😉. Záver stál tiež zato, Poľnišová pekne zaspievala Anjelika a uzavrela to veta ,,život treba brať taký aký je, a všetky chybyčky sú na nás krásne’’ only good vibes baby🤙🤙 ()

Reklama

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak ako sa dalo čakať, film je nevydarenou zmesou otrasných hereckých výkonov, scenára z pera divej svine a z 90% nevtipných vtipov. Tých pár heftíkov, čo ma dokázalo rozosmiať (Lasica, Pleťo,..) film určite nezachránia. Možno keby film nemal viac než hodinku a pol, bolo by to o niečo znesiteľnejšie, ale ináč bohužiaľ... ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Chce to pevnú vôľu dopozerať tento nevtipný trapas, no bol som zvedavý ako si poradili s celovečerným filmom , ktorý stojí na tak primitívnych a nevtipných postavách. Dopadlo to podľa očakávania, nič iné ani vzniknúť nemohlo. Je to záhada ako toľko komediálnych hercov dokáže vyprodukovať tak nezáživnú a nevtipnú komédiu. Za celý film som sa usmial len pri vtipe s "pleťovkou" inak som to len pretrpel a bol vďačný za záverečné titulky. Cením si však odvahu s akou sa pustili to tejto vopred odsúdenej a neúspešnej sračky. Buď šialená odvaha alebo v hlave červík s menom mozgoďob...20%. ()

mayuss 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že do kina som šla (mierne) skeptická a nie tak celkom dobrovoľne. Nakoniec to však nebolo také zlé a bolo tam pár momentov, pri ktorých sa skutočne dalo zasmiať, čo pri slovenských filmoch, bohužiaľ, nie je nič samozrejmé. Nejedná sa o inteligentný typ humoru, ale to zrejme ani nikto neočakával. Tento film vnímam skôr ako čiastočnú snahu o vyplnenie medzery v rámci žánru, ktorý mi na Slovensku roky chýbal. Osobne dúfam, že po ňom budú nasledovať ďalšie, snáď vydarenejšie a konečne nebude doménou slovenskej kinematografie len vážna až depresívna tvorba. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama