Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjať

  • Česko Rozkaz zabíjet (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Elitnú vojenskú jednotku prevezú vrtuľníkom do vzdialeného výcvikového zariadenia ďaleko od civilizácie. Spočiatku bezproblémové vojenské cvičenie sa však pre kapitána Bukesa a jeho jednotku čoskoro zmení na desivý boj na život a na smrť. Mariňáci zistia, že na ostrove žije nepriateľ, ktorý predstavuje novú a neznámu podobu zla, ktorá sa vymyká všetkým ich predstavám a skúsenostiam. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (138)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Jedine čo tento film zachraňuje je krátka stopáž a akcie, ktorých je aspoň dosť. Príbeh mi príde doslova odnikiaľ nikam a herci sú na tom podobne. Ten film nemá pevne základy, nemá na čom stáť. Okrem humanoidného robota, nie je žiadna postava zaujímavá, takže je vám vlastne jedno kto, kedy a ako zomrie. Rozpočet je síce malý, ale aspoň sa pohrali z dizajnom. Škoda, zaujímavý nápad, ale keby Steven Gomez bol lepší scenárista alebo aspoň režisér, mohlo by to byť zaujímavejšie. Takto len priemer. 50% - 2* ()

italka63 

všetky recenzie používateľa

Viděla jsem velmi slušné scifi béčko, takhle pěkně v noci, sama doma, nikdo tam do ničeho nekecá a nehází moudra typu vržou mu klouby jako v Číslo pět žije, a tak dál, spolkla jsem pár nelogických armádních nedostatků, obdivovala vojenské speciální helikoptéry s překrásným úchytovým přistáváním, burácení motorů, a z velkýho, přeprogramovýho robotickýho mameluka šel docela respekt, o tom žádná. Napadla mě ihned myšlenka, spojená se starověkými Kentaury, do kterých se namočila cizí, vyspělá civilizace. Vanessa Kirby se skutečně dost dobře tvářila jako počítový implantát v mozkovně a nebylo by co závidět, pokud nejste vyškolené psycho. Co si budeme nalhávat, nepochybuji, že nějací jedinci ve vojenských laboratořích se nenajdou. Pokud to shrnu, za film hvězdy tři, a ta čtvrtá, ta je za naprosto úžasnou, atmosféru vyvolávající hudbu. ()

Reklama

Piri 

všetky recenzie používateľa

Chobotinaaa. Pretlak Predátora a Votrelca, čo sa týka najmä charakteru jednotlivých postáv, vyústený cez kohútik ala Číslo 5 žije. Robot, ktorý nadobudne vodcovský zápal pre slobodu(?) svojich robotických bratov a naláka ľudí do svojej pasce. Buuu. Ešte scéna s boss robotom na schodoch ako vystrihnutá zo stop-motion sci-fi filmov ala Robocop, žeby uctenie starej klasiky alebo neschopnosť animátorov? ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Vycvičená zásahová jednotka je v doprovode humanoidného robota vysadená na opustenom ostrove, aby po dobu dvoch dní prešla kompletným výcvikom prežitia. Takmer okamžite po vstupe do uzavretého priestoru prichádzajú do kontaktu s neznámym druhom robotov, ktorých bez problémov zneškodnia. Neubehne však dlhá doba, a spoznajú pravú tvár protivníka, väčšieho, silnejšieho. Tento počin asi nestál euríčko. Kvalitne natočené, slušné efekty s pomerne hutnou atmosférou či dostatkom akcie v doprovode solídneho soundu. Mám rád scifi, tobôž keď je skombinované s horor žánrom, no viac menej keď je záporákom nejaké monštrum, než "číslo 5 žije". Nie nie, "Kill Command" nie je márny, ale nejak tomu chýba to pravé orechové, pričom sa rozhodne nejedná o horor. Chcelo to zručného majstra so skúsenosťami z podobných počinov, než niekoho kto sa ešte len hľadá. Klobúk dolu že práve nováčik dostal takýto priestor. Ja osobne som sa nenudil, a keby sa dostavilo nejaké to gore, zrejme by aj tunajšie hodnotenie bolo vyššie. Na moje počudovanie, ani takýto druh filmu sa nevyhol nelogickému správaniu, ale to už je zrejme choroba dnešnej filmovej tvorby. Každopádne, na béčkový počin spokojnosť (!), no ako to už býva zvykom, každému podľa chuti - 60% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na fanusikovsky nizkorozpoctovy projekt to ma kvalitnu technicku stranku a solidne triky. Akcia je tiez zrucne natocena. Ale nema to prakticky ziadny dej a postavy su nevyrazne. Akcia mi po par minutach zacala pripadat monotonna. Proste take nekonecne prestrelky v lese alebo polorozpadnutych budovach. Som celkom zvedavy na buduci snad uz plnohodnotny Gomezov film. Toto je ale len take nenarocne cvicenie pri ktorom dokazuje, ze technicku stranku ma zmaknutu. 4/10. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (4)

  • V čase kolem 17:00–17:30 sgt. Robinsonovi (Bentley Kalu) v záběrech mizí a objevuje se batoh na pravém rameni. (Globus_Jirka)
  • Film je možné nájsť aj pod alternatívnym názvom Identify. (MikaelSVK)
  • Vo filme sa objavilo 6 verzií robotov (4 bojové jednotky S.A.R., 1 prieskumný dron a 1 humanoidný robot). (fefee)

Reklama

Reklama