Reklama

Reklama

Polnočná láska

  • Česko Půlnoční láska (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim. Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (155)

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Jejda, to bylo ale tááák dojemný, až mě to nijak moc nebralo. Celkově mi to přišlo dost nevěrohodné, nemyslím, že lidé s touto nemocí vypadají tak, jak vypadala Katie vpodstatě po skoro celou dobu filmu. Nepatrnou expozicí při východu ranního slunce spustila, čemu se léta vyhýbala (proč sakra třeba nelehla v tom autě na zadní sedačky a něčím se nenechala zakrýt a dovézt někam, kde by mohla relativně bezpečně vystoupit?) a nakonec vlastně spáchala sebevraždu výhledem na východ slunce?? Hmmm... ()

Reklama

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

Podobné filmy se mi moc těžko hodnotí. Je tam všechno stejné jako v podobně laděných filmech. Ano, pokud je to váš první budete to zbožňovat. Pokud už máte něco za sebou, vidíte, že máte před sebou film, který nevystupuje z řady. V každé scéně víte, co bude v další. Ale je to mile koukatelný a na konci tak jako tak dojme. Ano, není to stejných pět hvězd jako u jiných opusů, ale i tak jsem během sledování netrpěla. A vlastně to bylo strašně fajn. A musím říct, že se mi libilo na stejné zrovni jako Dokud jsi se mnou :) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som, že momentálne provokujúca internetová celebrita, zahraje choré zaľúbené dievča tak civilne, bez nejakých gýčov a trápneho prehrávania. Možno je na čase opustiť Instagram a vydať sa opäť tam, odkiaľ prišla, k herectvu. Jej herecký partner, podáva o niečo horší výkon, ale predsa len sú to jeho začiatky. Boľavý príbeh, ktorý je sentimentálnou kalorickou bombou. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené