Reklama

Reklama

Carnage Park

Trailer 1

Obsahy(1)

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov, ktorí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď dorazia na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, Vivien si uvedomí, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (43)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Nečinné ruce jsou ďáblovo hřiště.. Keating, klanící se Peckinpahovi a Punishment Park od Petera Watkinse, se pomocí kamerových experimentů a neobvyklé hudby snaží prostříhat z rezavého pletiva, co oplocuje žánr. V tomhle parku hlubokých kapes, postav vzbuzujících lhostejnost a nefungující atmosféry se to sice jeví jako chvalitebná snaha, ale ve výsledku neskonale marná. Posledních deset minut může ocenit snad jen krtek po operaci šedého zákalu či náruživý havíř z dolu Lazy.. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Vivien je perfektným príkladom toho, keď sa niekto ocitne v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Počas jej návštevy banky sa stane rukojemníčkou dvoch lupičov a tí ju pri úteku odvádzajú so sebou. Keď prichádzajú na súkromný pozemok a prídu do kontaktu s vlastníkom, uvedomí si, že je jej cestou k záchrane. Čoskoro však zistí, že najhorší deň jej života sa ešte len začína. - Ani zďaleka som netušil, že by sa počas zdĺhavého čakania na Blackburn objavil zaujímavý Hixploitation horor, pretože tento subžáner je v poslednej dobe málo aktívny. Mickey Keating ma po svojich minuloročných hororoch, ktoré u mňa dopadli priemerne, presvedčil o svojich kvalitách. Perfektne vypracované rozlahlé prostredie, realistické kulisy a účinný filter ma preniesli späť do rokov, ktoré som nikdy nezažil. Herecký výkon hlavnej herečky bol presvedčivý a v tých šatôčkach vyzerala fakt príťažlivo, takže som s ňou súcitil. Gore vyzeralo u tohto hororu velmi dobre a bolo ho tu dosť velké množstvo, takže som spokojný. Mickey Keating si opäť neodpustil svoje psychologické a halucinogénne hry s divákmi, takže tu je mnoho nepríjemných zvukov a obrazov. Zdalo sa mi, že scenár mohol byť trochu intenzívnejší, pretože napriek krátkej stopáži som mal niekedy pocit zdĺhavosti. Mickey Keating však v tejto oblasti opäť nesklamal, takže asi vie, že menej je niekedy viac. Taktiež mi úplne nesedel neprehladný záver v tme, ale aj Mr. Zombie použil tento štýl vo svojich začiatkoch a neskôr sa stal hviezdou. Carnage Park ma naozaj príjemne prekvapil a už sa nemôžem dočkať ďalšieho pripravovaného hororu tohto režiséra. + Larry Fessenden + herec z Starry Eyes, Freaks of Nature a Tales of Halloween + herec z Dementia, Tales of Halloween a Worry Dolls ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

70tkový, pieskom a vetrom ošľahaný, exploitačný survival trip, v ktorom rozbehnutý Mickey Keating kočíruje malú hru na mačku a myš medzi charizmatickou kočkou Bell a otravným psychopatom Healym. Tá počas nenáročnej stopáže dokáže miestami zaujať, no dokopy sa v nej vlastne neudeje nič extra. Moc ma to bohužiaľ nevtiahlo a mal som pocit, že viac sa to snaží pomrkávať na iné kultovky, než aby sa to radšej pokúsilo vytvoriť si vlastnú tvár. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Má to niečo do seba. Naturalistické, drsné, dosť psycho. Čudný koniec. Kombinácia hixploitationu (aj keď teoreticky o čistý hixploitation nejde, keďže hrdinka je miestna a zastávam názor, že hrdinovia hixploitationov by mali byť "cudzinci" v divnom prostredí, ktorému nerozumejú), možno sčasti exploitationu (ale ten to ozaj len jemne lízlo) a „loveckého“ trileru. Oceňujem drsné scény, pôsobivú atmosféru/výpravu, rozumne zvolenú nízku minutáž a prekvapivo kvalitné postavy (akceptovateľné obete, magor, dvojica menších magorov, rozpoltený šerif, zamestnanec banky). ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Mickey Keating je bohužel průměrný režisér a byť zde sliboval slušnou řezničinu, nedostali jsme ji. Pár solidních gore scén tady je, ale slabší vizuál, nesympatická hlavní hrdinka, nepřílíš zábavný průběh řadí Carnage Park mezi průměry a přitom samotné prostředí mělo náběh na parádní survival v rukou někoho zručnějšího by jsme dostali ráznější podívanou. Zhlédnout se však dá. 55% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Timeline: 5. května 2015 byli do filmu obsazení Ashley Bell, Darby Stanchfield, Pat Healy a Alan Ruck. Natáčet se začalo o šest dní později. Světovou premiéru si sedmdesátkový krimi survival horor odbyl v lednu roku 2016 na filmovém festivalu Sundance. V březnu 2016 pak byl promítán v Austinu na festivalu South by Southwest (SXSW). Práva na distribuci odkoupila společnost IFC Midnight, která film do kin nasadila 1. července 2016. (Hal_Moore)
  • Režisér Mickey Keating pátral dlhý čas po ideálnom mieste pre natáčanie, keď náhodou počas cestovania narazil na miesto s názvom Koch's Movie Ranch v Kalifornii. Na mieste našiel vybudované tunely, smetisko a zhrdzavené autá, ktoré potreboval, takže sa rozhodol toto miesto využiť. (Marceloo)

Reklama

Reklama