Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc. (Forum Film SK)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (156)

Miagy 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Po roku 2003 sa žáner rom-com navždy zmenil. Totižto v tom blahoslavenom roku mal premiéru film ( s najcoolovejším britským premiérom - či už skutočným alebo nie ), ktorý nechcene podriadil všetko ostatné za sebou. Viď marshallovky VALENTINE´S DAY či NEW YEAR´S EVE, Kwapisov HE´S JUST NOT THAT INTO YOU atď atď. Žáner rozbitej malinovky, znova poskladanej v záverečných fázach príbehu. LOVE THE COOPERS by som z miernou nadsádzkou mohol prehodiť nad spomínané diela, pretože je to príbeh silný, dojímavý, komický a hlavne o spôsobe života, ktorý zažívame každé sviatky, len sme zbabelí o tom hovoriť. Takže klobúk dolu a zrejme budúce Vianoce to bude za 5. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Typická, predvídateľná vianočná komédia plná klišé, ktorá z hľadiska príbehu nepríjemne prekvapí svojou nekonzistentnosťou. Zameriava sa totiž súčasne na príliš veľa postáv a snaží sa o každej povedať strašne veľa, pričom nakoniec o každej nepovie skoro nič a aj tých pár zaujímavejšie vyzerajúcich dejových liniek (vzťah starca a mladej čašníčky, samotárskosť a neschopnosť mladej a peknej ženy nájsť si plnohodnotný vzťah, či vyprahnuté a nefunkčné manželstvo po 30 rokoch) sa ukončí najviac možným konvenčným, predvídateľným a "správnym" koncom, aký si viete predstaviť. Prekvapený som bol aj z toho, koľko hviezd a známych hercov sa podarilo tvorcom do filmu zohnať( čo bolo však koniec koncov zbytočné, keďže vďaka nezaujímavému scenáru vo svojich úlohách vyniknú maximálne tak Olivia Wilde a Amanda Seyfried). No a zrejme najviac prekvapený bude ten, kto sa tešil na dobráckosť a šediny Stevea Martina... ten bude naozaj škaredo podvedený. Lepšie 2* a skôr podpriemer. 40% ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Lehká oddechová vánoční komedie, s notnou dávku sentimentu a místy i trapnosti. Tak bych shrnul tento počin, který je sice celkem slušně obsazen a člověk se u něj i občas zasměje, kdyby to však nebylo zabaleno do trapné americké lovestory, která obsahuje snad všechny klišé, na které si vzpomenete. Děj lehce předvídatelný, nebýt několika fakt vtipných scén, je to jen další komedie, která je na chlup podobná všem ostatním americkým komediím na toto téma. Bohužel se další Láska nebeská natočit nepodařila. 4/10. ()

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)

Reklama

Reklama