Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc. (Forum Film SK)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (156)

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Love the Coopers je celkom fajn vianočný film, viac dráma ako komédia. Myslím si, že má dva významy: Love, the Coopers a Love the Coopers :-). Rodinka Cooper to sú všetko známe hviezdy, vtedy ešte možno nie príliš známy Timothée Chalamet, sympatická Diane Keaton, krásne herečky Amanda Seyfried a Olivia Wilde, ďalej Alan Arkin a ďalší. Rozprávač je pes, dôvod prečo som veľmi nepochopila, ale našťastie nemá vo filme veľa priestoru. Najprv som sa zľakla, že to bude ďalší film o psovi. Love the Coopers je také rodinné puzzle, kde všetko do seba zapadá, len som veľmi nepochopila rolu Amandy Seyfried a jej vzťah k Alanovi Arkinovi. SPOILER: Myslela som si, že to bude jej otec, teoreticky by to mohol byť jej starý otec. Tu SPOILER končí. Amandu Seyfried považujem za talentovanú herečku, ktorá má ešte aj nádherný hlas, mohli ju tu využiť aj ako speváčku! Som preto prekvapená, že dostala nomináciu za najhoršiu herečku. Nechápem, ako môže mať tá istá herečka nomináciu na Oscara (za Mank) a zároveň byť niekým považovaná za najhoršiu. Naozaj to nie je zlý film, nemá najlepšie hodnotenie, no mne sa páčil a videla som ho už 2x!!! Ešte dodatok: Za každým oknom snežilo, taký mini bonus. Za mňa 75%. ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Letos začínám fakt brzo... ale nemohla jsem si pomoc. Podle traileru jsem čekala vánoční komedii, nu dočkala jsem se tak trochu ukecanýho filmu s vypravěčem jak z Amelie, který byl tak nějak zasazen do vánočního času a to občas fungovalo a občas nefungovalo. Btw: opravdu nemusíte vše, co dělí do několika dějových linií určitého počtu lidí hned srovnávat s Láskou nebeskou. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)
  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)

Reklama

Reklama