Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(17)

Kaizaki Arata je mladý muž, ktorému sa nedarí nájsť prácu a rodičia mu ďalej odmietaju posielať peniaze. Keď si myslí, že sa dostal na úplne dno, zjaví sa Yoake Ryou, ktorý mu ponúkne účasť na experimente ReLIFE s možnosťou omladnúť a vrátiť sa do života niekoľko rokov dozadu. Kaizaki súhlasí a tak sa dostáva na strednú školu, kde si začína vytvárať nové vzťahy a priateľstvá. ReLIFE má ale vedľajší účinok a Kaizaki nie je jediný subjekt experimentu. (TomX2)

(viac)

Recenzie používateľa dudo24 k tomuto seriálu (2)

ReLIFE (2016) 

Ignorujem všetku nerealistickosť, nelogickosť a možné psychologické a sociálne katastrofy takéhoto ReLife projektu. Snáď sa nenájde expert, ktorý by si anime kvôli tomu znechutil. Stredoškolské prostredie mám nesmierne rád. Postavy boli špecifické a každá vytvárala situácie s vlastným skvelým humorom. Najviac som sa bavil na všetkých vekom spojených problémoch hlavnej postavy a na priveľmi racionálnom a emočne vzdialenom správaní Hishiro Chizuru. Seriál má v sebe aj veľmi dobre spracovanú drámu aj romantiku. Dej je jednoduchý a priamočiary, ale celé je to veľmi príjemné. Trinástu epizódu by sme kľudne mohli brať ako posledný diel, je to pekný koniec. Sú avšak ešte štyri OVA epizódy, ktoré sú priamym pokračovaním v ničom sa nelíšiace v štýle od hlavných epizód. Len teda s ďalším viac uzavretejším koncom a intenzívnejšími dramatickými a romantickými prvkami. Hodnotenie pre tieto štyri časti platí to isté, lebo je to bezpodmienečne súčasť k celému príbehu. Naozaj som sa veľmi bavil a myslím, že určite príde repríza o nejaký rok. ()

Kankecuhen (2018) (S02) 

kopírujem relevantnú časť z komentára k hlavnému seriálu:Trinástu epizódu by sme kľudne mohli brať ako posledný diel, je to pekný koniec. Sú avšak ešte štyri OVA epizódy, ktoré sú priamym pokračovaním v ničom sa nelíšiace v štýle od hlavných epizód. Len teda s ďalším viac uzavretejším koncom a intenzívnejšími dramatickými a romantickými prvkami. Hodnotenie pre tieto štyri časti platí to isté, lebo je to bezpodmienečne súčasť k celému príbehu. Naozaj som sa veľmi bavil a myslím, že určite príde repríza o nejaký rok. ()

Reklama

Reklama