Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze.... (Continental film)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (399)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Na komedii to funguje dost dobře. Je to příjemné, pobaví to, dobře se mi na to dívalo, na svůj žánr to bylo dobře zahrané a slušně zahrané, ústřední postavy jsou sympatické a dokonce se to naštěstí vyhnulo i citovému vydírání, fekálnímu humoru a jiným klišé, které americké komedie většinou mají - dokonce tu byl slušně zparodovaný i ten "trend" nechat v komedii aspoň jednu postavu umřít. Pár výhrad bych sice měl, ale jinak jsem spokojený skutečně hodně. Dostal jsem víc, než v co jsem čekal a toho si nesmírně vážím. Navíc na tuhle komedii skutečně jen tak nezapomenu a rád a s chutí si ji někdy pustím znova. Silné 4* ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Verte či nie, ale aj keď je tu napísaná USA, za 96 minút som sa necítila ani na moment trápne. Bola som ohľadom ďalšej komédie s hviezdami po 80ke trochu skeptická. No Freeman, Caine aj Arkin to ešte stále vedia roztočiť. Možno už nie v takom závratnom tempe ako voľakedy, no stále ma proste bavia. Vtipov mohlo byť viac, ale nesťažujem sa; určite lepšie, než ich strieľať viac a do prázdna. Starčekovia sú posledné roky proste in (nielen v kinematografii..) a Braff vďaka tomuto trendu stvoril jednu príjemnú oddychovku. PS: Trochu sa hanbím, že je Morgan nominovaný v jednej morbídnej výzve... mal by byť nesmrteľný. ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Tři staříci si potřebují obstarat prostředky na důchod a inspirací jim přinese bankovní loupež, která se samosebou vydaří. Je vždy fajn vidět tuto starou gardu, jen škoda, že dvě třetiny filmu se nese ve vlažném tempu. Scénář hercům příliš nepomáhá se rozjet do vyšších obrátek a místy některé utahané dialogy, pasáže nudí. poslední půl hodina dostává naopak rychlý spád, který filmu prospívá a když si člověk odmyslí velkou jednoduchost a banalitu vyústění závěru, je to docela fajn. Nicméně si nemůžu pomoci, že jsem s tímto obsazením dostal prostě málo muziky.......5/10 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Je fajn vidieť, že ešte tri herecké legendy dokážu utiahnuť na svojich ramenách celovečerný film. Ale od tvorcu, ako je Braff, ktorého filmy mám naozaj úprimne rád, mi tento príde ako prehliadka zaužívaných klišé bez osobitosti. Čo v zásade zamrzí, lebo to hádže film do nevýrazných vôd, do ktorých asi nebudete vstupovať tak často, ako tvorcovia predpokladali. Je to fajn film. Ale na jedno pozretie. Nedostatkov je tam veľa a týkajú sa hlavne réžie a scenáru. Arkin rules! ()

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Hvězdná sestava herců a to vskutku bohužel nenaplnila očekávání. Vtipných momentů tam tolik nebylo, nejvíce jsem se smál jak si důchodci kradli prášky, páč v lékárně jsou moc drahý ! :-). Ono těch narážek na důchodce (ale mile podaných samotnými pány seniory herci) tam bylo více a celé to byl film spíše o stárnutí a trablích, které sebou křehnoucí tělesná stránka nese. Dávám tedy za 3 lahvičky prášků na tlak. * * * ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)
  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Reklama

Reklama