Reklama

Reklama

Jennifer

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Hudobný / Krátkometrážny
Taliansko, 1985, 4 min

Obsahy(1)

V roku 1985 natočil taliansky režisér Dario Argento mysteriózny krimi horor Phenomena. Hlavnú úlohu v tomto snímku stvárnila herečka Jennifer Connelly. Ona je i ústrednou postavou v krátkom bonusovom promo videoklipe Jennifer. Rovnako ako samotný film sa aj klip nesie v duchu tiesnivej atmosféry a snových vízií. (MM_Ramone)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 1985 natočil taliansky režisér Dario Argento jeden zo svojich najlepších filmov. Do kín sa dostala "Phenomena". Dokonalý mysteriózny krimi horror. Geniálne giallo. Hlavnú úlohu v tomto snímku stvárnila herečka Jennifer Connelly. Táto krásna mladá deva je i ústrednou postavou v krátkom bonusovom promo video klipe. Rovnako ako samotný film sa aj klip nesie v duchu tiesnivej atmosféry a snových vízií. Hypnotická syntetická hudba Claudio Simonettiho a jedinečná filmárska kreativita Dario Argenta robia z toho intenzívny atmosferický zážitok. Il videoclip di "Phenomena" diretto da Dario Argento. ***** ()

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Videoklip Claudia Simonettiho (Goblin) režírovaný majstrom talianskej kinematografie hororu Dariom Argentom poslúžil nielen ako hudobná prezentácia Simonettiho syntetizátorových kvalít, ale aj ako promo k filmu PHENOMENA s Jennifer Connelly. 4 minúty trvajúce snové dobrodružstvo je hnané vpred úžasnou rytmikou v chodbách hotela Hassler v Ríme za neodvratným záhadným koncom v črepinách, ktoré symbolicky trieštia inak už aj tak dosť nejasný námet. Proste Argento a Goblin. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dokonalá krása mladučkej Connelyovej, Simmonetti za sýnťákmi a Argento v (polo)plnej poľnej. Myslím, že niečo také dnešná doba v hororovom žánri, čo sa soundtrackov a klipov ku nim týka, potrebuje. ()

Reklama

Reklama