Reklama

Reklama

Queen: I Want to Break Free

(hudobný videoklip)
Hudobný / Krátkometrážny
Veľká Británia, 1984, 4 min

Recenzie (18)

DarthArt 

všetky recenzie používateľa

Snad nejznámější klip od Queen vůbec! Nezapomenutelné cukrkandlové kulisy a kapela namaskovaná jako holky, přičemž Freddie Mercury si nechal svůj legendární knír! Neuvěřitelná zábava a facka do ksichtu všem "antigayům", "anitbuzerantům", "drsňákům" a dalším debilům. No a protože jsme na albu The Works, nechybí sekvence spojené s divadelním světem, které tentokrát obstarává britský královský balet (teda aspoň si to myslím) a samozřejmě Freddie Mercury. Pět hvězd, jinak to nejde! ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "I Want To Break Free" je v poradí šiesta skladba z trinásteho albumu anglickej hudobnej skupiny Queen. Album sa volá "The Works". Vyšiel dvadsiateho siedmeho februára roku 1984. Ku songu "I Want To Break Free" bol natočený odporný, nechutný, úchylný videoklip, ktorý je zvrhlou oslavou transvestitizmus. Členovia kapely sa s radosťou nalíčili a prezliekli do ženských šiat. Som presvedčený o tom, že ich po natáčaní bisexuálny spevák Freddie Mercury rad radom poriadne vyjebal do riti. * ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

Skladba číslo 4. v Queen: Greatest Video Hits 2, číslo 5. v Queen - Greatest Flix II. Pre mňa silne nostalgická vec, keďže niekde tu sa začala moja celoživotná hudobná láska. Krásne melodická hudba a k tomu nápadité, ohromne štýlové video, jedno z najlepších vôbec (členovia kapely ako ženy nemajú chybu, obzvlášť Roger). Je až komické, aké pobúrené reakcie vyvolal tento nevinný žart v USA v danej dobe, najmä keď sa na to dívame v dnešnom svetle. ()

lioncel 

všetky recenzie používateľa

V oficiálních memoárech skupiny dva její členové po letech jen smutně konstatují, že tento (povedený) videoklip je připravil o přízeň (a jejich pozici) v USA ... přeci jen, v té době nebyli 4% ještě v kurzu, a proto v prudérních státech amerických nenašli pochopení pro takovou nadsázku a taškařici ... ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama