Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. V duchu hesla "Spanie je len pre slabochov!" neberú ohľad na nič a na nikoho. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, (nevynímajúc populárne schovávanie airbagov do gauča v obývačke), na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders (Zac Efron), bývalého nepriateľ číslo jedna. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (264)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Trapný, nevtipný, ubohý, nelogický a fekální, leckterý divák by se mohl pohoršit, já ne! Je to zkrátka ten nejvíc ambiciózní film, ve kterém může hrát Seth Rogen. Pokud to porovnám například s Centrální demencí ze stejného roku, to házení krvavých tampónů na barák sousedů a následné rozebírání situace s "kolemjdoucím", že ta krev nebyla umělá, ale origoš přímo z kundy, to mě bavilo o krapánek víc. Víc krvavých tampónů pro všechny, víc hoven v obýváku sousedů, víc blití do huby partnera při šukání v poloze "na koníčka", víc vtipů o černých pérech. Retard mého ražení občas potřebuje podobnou intelektuální nálož, aby se odreagoval. 60% ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Spíše než pokračování trochu nevyrovnaný a upřímně celkem nudný epilog k prvnímu dílu. Sousedi 2 jsou snahou o rekreaci kouzla jedničky, která padá na hubu především díky vlastní snaze být společensky aktuální a korektní, zatímco s minimem invence v podstatě jen převrací zápletku jedničky. Tohle je vyložené zklamání které nezachrání ani těch několik opravdu zábavných momentů. [40%] ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené