Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. V duchu hesla "Spanie je len pre slabochov!" neberú ohľad na nič a na nikoho. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, (nevynímajúc populárne schovávanie airbagov do gauča v obývačke), na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders (Zac Efron), bývalého nepriateľ číslo jedna. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (264)

venison 

všetky recenzie používateľa

První "Sousedi" se mi příliš nelíbili.. Nejsem zrovna fandou Zaca Efrona, tak jsem si naivně myslela, že výměnou "hlavního padoucha" za Chloë Grace Moretz se úroveň trošku pozvedne. Moje očekávání však naplněno nebylo a hromada trapného a vulgárního humoru, nesmyslný scénář, hluchá místa a stupidní zábava zůstala zachována.. Musím podotknout, že Seth Roghen mi ve filmech většinou nevadí.. Takhle si zábavu moc nepředstavuji - spíše mě to otravovalo a nudilo.. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Dobrá infoška na začiatok. Neighbors 2: Sorority Rising nie sú iba vernou kópiou originálu, čoho sa mnohí báli. Macova rodina sa presťahuje do inej lokality, kde čakajú sexi riťky a budú si robiť zle. Zatiaľ čo jednotka mala päť-šesť nezabudnuteľných scén, dvojka ich toľko nedostala. Tu a tam fajn nápad, ale už to nie je taká fajn zábava. V celej stopáži sa nenájde ani pár momentov, kedy sa dá vybuchnúť od smiechu a ani pár pamätných momentov. Tento diel je slabší oproti originálu, takže ak ho nemilujete, neosloví vás ani novinka. Ostatní nasledujte pohľad na pokračovanie, ktoré vyzerá ako by si ho nik nepýtal a skrýva v sebe dobrý nápad, keď miesto rozbúreného bratstva povolal do susedstva ešte horších nepriateľov. Skutočne - ako vás nebavila jednotka, tak tomuto sa už ozaj vyhnite. ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Jednoho nepřítele se zbavili a snaží se prodat svůj dům a rychle se přestěhovat od této etapy života pryč. Jenže nové sesterstvo je ještě horší než předchozí a tak sousedský boj začíná nanovo. Ze starých nepřátel se stávají kámoši do nepohody a tak finální bitva může započít. Bohužel Sousedi 2 nepřišli absolutně s ničím novým a tak koukáte na komedii u které se nezasmějete...prostě nudný trapas na 100 minutách filmu. 15% ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Neighbors 2: Sorority Rising jede přesně v těch vytyčených mantinelech, které si za cíl stanovil první díl. Tvůrci nepřináší téměř nic nového a gagy jsou, až na pár výjimek, také stejné. Avšak v záplavě tohoto všeho přeci jen vyčnívá Seth Rogen se svým typickým humorem, který je téměř vždy trefou do černého. Takže, co dodat na závěr? Neighbors 2: Sorority Rising je příjemnou komedií, která ničím novým neohromí, ale také se u ní rozhodně nebudete nudit. Jako oddechový film na ospalé dopoledne je totiž více než dostačující. „They are using their sexuality as a weapon!“ ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama