Reklama

Reklama

VOD (1)

Honey Danelsová /Jessica Alba/ je 22 ročná sexy hip-hop tanečnica černošsko-latinského pôvodu z newyorskej štvrti Harlem. Sníva o tom, že sa z nej raz stane choreografka. Vyučuje hip-hop tanec v miestnom mládežníckom centre a snaží sa držať deti mimo ulice, kde by sa mohli dostať do kontaktu so zločinom. Na Honey sa usmeje šťastie v podobe známeho tanečného režiséra Michaela, ktorý ju obsadí do jedného videa. Honey má konečne možnosť stať sa choreografkou. Ale všetko má svoju cenu - Michael odmieta akceptovať jej "nie" na ponuku sexuálneho kontaktu. Snaží sa jej preto nabúrať kariéru a dostať ju z tvrdého show biznisu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (170)

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Hip-Hop mě ze židle nezvedne, ani jeho sebelepší choreografie mě nedonutí se bezhlavě nadchnout. Obdivuju tanečníky, kteří na Honey dělali, pro jejich taneční schopnosti, Jessicu Albu a její snahu zachránit svět tancem už ne. Převážnou část filmu jsem se nudila, ale závěrečné vystoupení bylo velmi fajn, jen mi nejde do hlavy, že taková spousta lidí přišla na desetiminutové benefiční vystoupení... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý prišiel v dobe vrcholu hip-hopovej a rapovej kultúry. New York zažíval obdobie po teroristických útokoch, strácal svoje postavenie v obľúbenosti svetových miest a do tohto všetkého prišiel filmový anjel menom Jessica Alba. Tá bola dokonca v rokoch 2003 až 2007 podľa mňa na vrchole krásy, takže film vytvára pôdu na to, aby sme si ho užili. Veľmi sa mi páčili tance a hudba v tomto diele. Najviac však asi ten záverečný pri koncerte a hlavne myšlienka niečoho charitatívneho s jasným a transparentným cieľom. Veľmi pekný romantický film z Harlemu, ktorý nepôsobí trápne a ani nejako naivne. Keď som ho prvýkrát videl hneď som si ho zamiloval. Milujem tanec, takže toto bol pre mňa akýsi balzam na dušu. ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Jessica Alba je sexy, o tom žádná, ale celkově mě to prostě nenadchlo, abych hodnotil výrazně nadprůměrně. V současnosti je každý druhý film z USA o street dancu, nebo hip-hopu a to mě prostě jako rockera nebere. Každopádně jsem neměl problém honey dokoukat a chvílemi mě to i bavilo, takže 3 hvězdičky. ()

maxi6 

všetky recenzie používateľa

Přesto, že Bille Woodruff stále jen točí a zabývá se hudebními esy, neznamená to, že se dílko musí 100% podařit. Tak jako v jeho předcházejících pokusech je zde bezduchý, částečně vykradený scénář, vše stojí a padá na dobré hudbě. Do role byla vybrána všestraně nadaná Jessica Alba typově a vzhledově podobná Alexi z Flashdance. Zde se předvedla opravdu v plné své kráse a její "taneční pořádek" byl svižný a od "podlahy".Tři za hudbu a smyslnou Jessicu. ()

Kris007 

všetky recenzie používateľa

No nejsem si jist co napsat. Moc to ve mě teda popravdě nezanechalo. Plno klišé, které opravdu bijí do očí ať už věčně optimistická Honey nebo plný sál jásajících lidí. Víc si vtom asi najde nějaký negr(čti afroameričan) z Amériky který tohle možná zažil. Nic pro nás, zatuchlé a /oproti americe/ konzervativní evropany :) ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (6)

  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)
  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)

Reklama

Reklama