Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přípravy na mírovou konferenci Země s Marsem ještě zvýší tlak na Errinwrighta. Výslech Bobbie odhalí větší záhadu za útokem na Ganymed. Anderson Dawes používá příval uprchlíků mířící na Tycho k vlastnímu prospěchu, čímž ohrožuje nestálé spojenectví Freda Johnsona s Holdenem. (Prime Video)

Recenzie (5)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tajomne znejúci názpv epizódy, ktorá necháva priestor dvom najnesympatickejším postavám seriálu. Z môjho uhľa pohľadu. Militaristická mladá Marťanka by zaslúžila zopár zaúch a belťan Dawes by si zaslúžil rovno odstreliť. Možno práve preto týchto neakčných 42 minút v sebe obsahuje toľko vnútorného napätia medzi všetkými postavami. Vojna či mier, každý má na vec iný pohľad a zákonite tak dochádza k nezhodám...Na to, kto je siedmy muž,si ale musíme ešte chvíľu počkať. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Horlivu "teamleaderku" z Mars-u nakoniec ako jedinu boli schopni dat martania dokopy a zda sa, ze i na strane Marsu bude niekto, komu sa vedecka praca paci a bol by nerad, aby spominala, co videla pred svojim blackoutom - >, siedmeho "muza". Bude svedcit na Zemi, ktora poriada mierovy summit. Medzitym "neempatickeho" vedca z Tycho-Station "vyextrahoval" Dawson pre nejaku svoju zamienku. Ten zrejme akosi komunikuje s "protomolekulou". Slabsia stvorka, snad sa to opat rozbehne. ()

Reklama

GejmronCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak ten joke s šutrem mě naprosto oddělal. To byla bomba, na kterou jsem fakt nebyl připravenej. Smál jsem se tu jako debil asi minutu v kuse. Moc vtipů neni, ale když, tak to stojí za to a tak se mi to přesně líbí! Daleko lepší než konstantní ne moc vtipný hláškování některých postav v MCU. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ani tentokrát to nebyla žádná velká pecka, ale proti předchozí epizodě byl tento díl výrazně lepší. Události mi dávaly větší smysl, i když sledovat mocenský boj v SVP je podobně zábavné, jako trapné debaty v Evropském parlamentu. Mnohem vtipnější politická jednání probíhala na Zemi a jsem zvědav, co se vlastně vyvrbí z událostí na Ganymedu. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama