Reklama

Reklama

Pán Bezchybný

  • Česko Pan Bezchybný (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dvadsaťpäťročný Mathieu  túži  po tom, aby sa stal rešpektovaným literárnym autorom. No napriek veľkému úsiliu sa mu zatiaľ nepodarilo nič vydať a na živobytie si zarába v sťahovacej firme. Jeho osud sa však náhle zmení, keď náhodou nájde rukopis  osamelého muža,  ktorý nedávno zomrel a rozhodne  sa ho vydávať za svoj. Stane sa z neho  vychádzajúca hviezda  francúzskej literárnej scény, no  zároveň ho ničia  očakávania, týkajúce sa   jeho ďalšieho  románu . Mathieu sa stále viac zamotáva do špirály podvodu a  lží ... (Film Europe)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (14)

angel74 

všetky recenzie používateľa

Podobných filmů o začínajícím spisovateli, který se nedokáže prosadit vlastním psaním, tak díky náhodné příležitosti zcizí rukopis někoho jiného a vydává ho za svůj, už pár natočeno bylo. V tomto thrilleru se však tvůrcům povedlo celkem slušně udržet napětí až do samotného ne zrovna předvídatelného závěru. Za zmínku určitě stojí Pierre Niney, který zahrál ambiciózního mladíka více než přesvědčivě. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Dobrý thriller, který je mi blízký tématem spisovatele v hlavní roli. Co všechno je takový spisovatel ochoten udělat pro to, aby se stal úspěšným? A jak se zachová ve chvíli, kdy je konfrontován s tím, že podváděl? Snímek "Pan Bezchybný" je dobrou, napínavou, i když místy lehce alibistickou a očekávanou variantou. ()

Reklama

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Mladý netalentovaný románopisec naďabí na rukopis, prepíše ho a získa veľkú popularitu a pozornosť. Využije to a votrie sa cez frajerku do zazobanej rodiny. Udržať sa u nich, nie je lacné. Jeho inšpirácia končí a pomaly sa dostáva do finančných tiesní. Navyše sa objaví vydierač, ktorý odhalí jeho plagiátorstvo a chce svoje. Tu sa dostáva do neprehľadných stavov, ako aj celý nasledujúci dej. Začnú sa diať čudesné okolnosti. Ako dramatickosť stúpa od výšin, tak aj dej stúpa do blbosti. Z tejto situácii nie je cesta späť a celé to nakoniec prepadá v spackanú frašku. Ak si chce divák uchovať napätie, až do konca, dobré bude, ak prižmúri obe oči, vtedy bude mať plnohodnotný dojem z celého príbehu. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pierry Niney hraje přesně toho ambiciozního mladého šmejda, kterému se naskytne příležitost, co není úplně košér…a tak ji chytne za pačesy. To, jaké to má důsledky, zjišťuje až záhy. Pokud to přijmete, tak si tento spisovatelský thriller užijete. Já musím přiznat, že jsem měl s hlavní postavou osobní problém. Vidím v ní totiž dnešní generaci, což, chápu, byl filmařský účel. Ale vadit mi to může, ne? ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Môžeš kradnúť, koľko chceš, kľudne aj duševné vlastníctvo, ale ono sa ti to vráti. A ako príznačné, žena ti vždy zamotá hlavu, že si to ani nevšimneš. Film nemá na lahôdku v tomto žánri The Words, nemá ten ťah na bránku, často zostáva v statických záberoch na zamyslenie, je pomalý. Napriek tomu nie zlý počin, napätie mi chýbalo, za to Ana Girardot opäť ukázala, čo sa od nej požadovalo. Filmy o plagiátorstve sú dnes veľmi aktuálne. Hlavne s ohľadom na slovenskú vládu. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (3)

  • Filmovalo sa v Paríži a na juhovýchode Francúzska v departmente Var. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama