Reklama

Reklama

Predtým, ako som ťa poznala

  • Česko Než jsem tě poznala (viac)
Trailer 10

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 10

Recenzie (713)

Vodnářka 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný film bez jediné dobré myšlenky, který se vás snaží násilně nacpat na hranu emocí, bez toho, aby měly smysl nebo byly jakkoliv podloženy příběhem. Nerozumím, proč vlastně někdo něco takového chce a proč se na to někdo má dívat. Nadsázku ani lehkost, na kterou každý upozorňuje tam opravdu nevidím. Oceňuji každopádně welšskou přírodu, kameru a stylový hadry Emilie Clarke. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Nejsem velkým fanouškem romantických filmů,protože se většinou zvrhnou v patos a citové vydírání,nejsem ani fanouškem Emilie Clarke,přesto do páté hvězdičky mnoho nescházelo.Téma filmu je mi krajně blízké,sentimentalitami se příliš nehýřilo,Emilia Clarke hrála krásně civilně a navíc funtasticky měnila výrazy tváře.Příběh mě zaujal hned od začátku,po celou dobu mě bavil,nenudil a neuspával.A to jsem měl vážné obavy,protože stopáž 110 minut mě u romantického filmu lehce děsí.V tomto případě se podařilo využít čas dokonale,film byl po celou dobu zajímavý a na rozdíl od jiných romantických záležitostí ho nezkazil ani závěr,přestože byl šťastný.Schválně,jestli přijdete na to,jak by vypadal konec nešťastný?Snímek se mi líbil,s hlavním hrdinou jsem se ztotožnil(až na ty finance) a pátou hvězdičku jsem neudělil jen proto,že mi film místy připomínal francouzské Nedotknutelné. ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, išiel som do toho s dešpektom a vobec som nepredpokladal, ako sa mi film zapáči. Hoci sa dá namietať, že ide o známu zápletku, len sa vymenili kulisy a v podstate je to aj pravda, lenže sposob natočenia a romantická príjemná atmosféra s neopakovateľným humorom dodávajú snímku punc kvality. Emilia Clarke je úžasná a veľké plátno je svedčí, milovníci kultového seriálu Hra o tróny prišli dávnejšie, že aj televízna obrazovka. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Romantické drámy to nemajú u mňa ľahké. Striehnem na každú faloš, každé klišé, každý odklon od reality a už pri Nedotknuteľných som mal nepríjemný pocit, že ide iba o zahrávanie sa s divákom a jeho manipuláciu. A tento film bol na tom ešte horšie. Keďže patrím k vymierajúcemu druhu divákov, ktorí ešte nevideli ani jednu epizódu Hry s trónmi, bola mi hlavná predstaviteľka nielen protivná, ale aj neznáma. Ale aj keby bola na jej mieste iná, tie nedostatky scenára a mizerné dialógy by nezachránila. A keď k tomu pripočítam hrozný slovenský dabing, tak iba moja ohľaduplnosť zachránila film pred dvoma hviezdičkami, ktoré by mu slušali viac, pretože ho považujem nielen za nepodarený, ale aj za škodlivý. ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Trošku podobné jako Nedotknutelní, ale jde opravdu o nádherný a vhodně vtipný film. Hlavní dvojice je naprosto skvělá, Sam Claflin to zahrál jak nejlépe šlo, a Emilia Clarke také vynikající, snad jen mi vadilo, jak se celý film ksichtila. Líbil se mi ve vedlejší roli hrající Stephen Peacocke, který si počínal suverénně. ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (9)

  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 20 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (viac)

Reklama

Reklama