Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (143)

tron 

všetky recenzie používateľa

Dvojhodinová westernová komédia, ktorá ma ani raz nerozosmiala (a to nepatrím do fanklubu „nenáviďme, unesme a spoločnými silami zabime Adama Sandlera“). Vulgárne, oplzlé a ani vyložene nechutné vtipy mi nevadia, ak sú dobre spracované, ale tu som sa 120 minút nudil a občas to bolo prerušené matným úsmevom a zablúdeným úškrnom. Najviac ma štvalo neurobenie running gagu z indiánskeho chlapčeka, pri každej príležitosti tasiaceho tomahavk. Ale zoskupenie hercov vcelku silné (Lautner, Crews, Buscemi, Schneider, Trejo, Lautner, Garcia, Spade, Nolte, Zahn, Turturro, Lovitz, Swardson). P.S. – Nejde o paródiu na Sedem statočných. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Slušný námět, partička schopných herců, jenže celé je to odfláknuté, natažené, a nikdo si s ničím moc nedává práci. Kdyby se vypustily nudné scénky typu "počátek baseballu" či trapné výstupy různých Earpů a Twainů, a sestříhalo se to na osmdesát minut, mohla to být solidní zábava. Ale proč, když to Netfix za pár šupů vždycky koupí a Sandler dostane peníze i když se vůbec nesnaží a jede na volnoběh... ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Herecke obsadenie slubovalo velku pecku a prve ohlasy zase velku sracku. Vysledok je niekde medzi. Na 10 nudnych vtipov pripada jeden fakt skvely, ktory ma neskutocne rozosmial. A vzhladom na to, ze kadencia vtipov je dost velka, tak som sa nasmial dostatocne. Takisto ma potesilo, ze nechutnych vtipov je minimum. Mnozstvo hviezd pobavi hlavne svojou ucastou, ale par z nich dostane sancu predviest aj nieco zabavne. Lautner sa konecne nasiel v skvelej polohe. Na to, ze westerny nemusim, tak tato westernova komedia ma slusne pobavila a za jedno pozretie to stalo. Sandler natocil uz aj ovela neznesitelnejsie filmy. 5/10. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Celkom škoda ale nakoniec nič viac ako priemerná komédia. Herecky schopné no po komediálnej stránke slabšie. Občas som sa zasmial ale väčšinou to bolo dosť otravné, hlavne postava Lautnera. Dĺžka prehnaná, na konci som sa už dosť nudil a pozeral kedy to skončí. U mňa za 3* , na nudný večer v pohode. Najlepšie vtipy rozhodne so somárom. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Super nápad posratý a ošťatý z hora aj dola. Na každý dobrý vtip je tu 10 trápnych. Keby sa to držalo pri zemi, Sandler by nerobil žiaden mystical shit a miesto trapošín by sa zamerali na vtipy homo sapiens sapiens. Teraz mám pocit, že cieľová kategória bol homo habilis. Pritom toľko známych ksichtov sa pokope len tak nevidí. Keby ich cameá využili lepšie mohol byť film niekde inde. Frank Coraci je fakt neschopný režisér. A Sandler nech sa radšej scénarov už nechytá. Keď film nezachráni ani Rob Schneider, niečo je zle. Najväčšie plus je, že konečne niekto našiel dôstojnú úlohu pre Taylera Lautnera. 2* ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)
  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)

Súvisiace novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (viac)

Reklama

Reklama