Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex (Ben Stiller) a Nancy (Drew Barrymoreová) žijú priam americký sen a tvoria mladý pár s budúcnosťou pred sebou. Nancy pracuje v prestížnom časopise, Alex pracuje na svojej druhej knihe, a hlavne – majú jeden druhého. Chýba im už len to jediné – ich vlastný domov. To platí až dovtedy, kým ich predajca nehnuteľností nezavedie do Brooklynu, kde objavia dom svojich snov – čarovný starý dvojpodlažný byt. Je dokonalý – krásne zariadený, starostlivo zrenovovaný. Alex a Nancy budú musieť hlbšie načrieť do úspor, než očakávali, ale kto by odolal dvom poschodiam a trom krbom s pôvodnými kachličkami? Ich nový domov má však aj niečo, s čím nerátali – starú pani Connellyovú (Eileen Essellová), ktorá býva na hornom poschodí. S ohľadom na jej vysoký vek a krehké zdravie Alex a Nancy predpokladajú, že nepohodlie spoločnosti tejto milej starenky bude len veľmi dočasné, stará dáma však nie je až taká nevinná a krehká, ako si mysleli. Množstvo jej požiadaviek pomaly, ale pravidelne rastie, a Alex s Nancy nakoniec šialene zariaďujú, vybavujú, opravujú, ubezpečujú a míňajú energiu na svoju nájomníčku viac, než človek znesie. Ako sa ich úžasný život začína rúcať, ich domov je nakoniec všetkým, len nie domovom ich snov. A vtedy si uvedomia, že v láske, vojne a nehnuteľnostiach je dovolené všetko. Rozhodnú sa babičku zniesť zo sveta, ale po niekokých nevydarených pokusoch si objednajú vraždu u profesionála Chicka (James Remar). Lenže na Connelyovú je krátky aj on... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Danny DeVito je na černé komedie takřka specialista, ale tahle mi přišla dost pod jeho standard. Nejzábavnější byla úvodní animovaná sekvence, pak jsem dlouho čekal, až se začne něco dít. Hlavní hrdinové ovšem přišli na to, co hlásá český název, až někde po hodině hracího času... A poslední scéna mi přišla taky navíc. ()

ivan_drago 

všetky recenzie používateľa

Baba na zabití... to si distributor dělá srandu. V originále Duplex. Copak nešlo vymyslet něco lepšího....???? No nic. Na to jakej ta komedia má potenciál tak mi to příde takový utopený a ani nedokázali pořádně využít komediálních vloh obou hlavních představitelů. Konec ale docela dobrej a jeden, dva vtípky se taky povedly. ()

Reklama

Turiec 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerná komédia s Benom Stillerom, ktorý predviedol rovnako slabý herecký výkon ako v podobných iných filmoch. Aj čierna komédia sa dá natočiť vtipným spôsobom. Autorom sa to však nepodarilo. Snažili sa byť vtipní príliš nasilu. Okrem nelogického správania hlavných postáv nie je núdza ani o nechutnosti (napr. čistenie výlevky). ()

kajas 

všetky recenzie používateľa

Ve dnech, kdy přijdete totálně vyšťavení z práce a doma vás naštve každá maličkost, není nic lepšího než sebou plácnout k televizi a sledovat Bena s Drew, jak se snaží zbavit té nejnesnesitelnější báby na světě. Až na pár větších nechutností, které si mohli tvůrci odpustit, jsem se královsky bavila. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Keď ste už pri tých porovnaniach s Vojnou Roseovcov, tak podľa mňa jej Duplex nesiaha ani po členky. Pobavila som sa aj zasmiala, ale stačilo vidieť raz. A trúfam si povedať, že zamilovaný párik Stiller-Barrymore nemá šancu sa dvojke Douglas-Turner ani len priblížiť. Ale inak je to normálna švacnutá komédia, občas zachádzajúca do nechutností, ktoré neboli nutné (a svedčia o tom, že scenáristi nevedeli inteligentnejšie vyplniť ani tých 88 minút) a keď vypnete mozog, môžete si ju na tejto úrovni aj vychutnať. (Iste, aj vo Vojne Roseovcov bolo pár nechutností, ale myslím, že netreba diskutovať o tom, že tam mali predsa len iné poslanie.) ()

Galéria (219)

Zaujímavosti (13)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Poté, co Alex (Ben Stiller) omylem vystřelí harpunu na Nancy (Drew Barrymore) a následně ji chce uklidit, má lano namotané až příliš rychle. (dydy79)
  • Adresa domu, ve kterém všichni žijí, je 240 Berkeley Place, Brooklyn, NY, USA. (veronikajel)

Reklama

Reklama