Reklama

Reklama

Geraldine Hughes

Geraldine Hughes

nar. 1970
Belfast, Northern Ireland, Veľká Británia

Biografia (1)

Irská herečka Geraldine Hughes se narodila v roce 1970 v Belfastu. Vyrůstala v dělnické rodině a nějaký čas všichni žili v typických městských bytech na Falls Road. Ve svém rodišti navštěvovala St Louise’s Comprehensive School. Brzy dostala novou šanci na lepší život, když vyhrála soukromé stipendium a vystudovala University of California v Los Angeles. Po studiích působila na scéně Broadwaye a postupně začala obrážet castingy s úmyslem vyjít herecké kariéře… (viac)

Videá (2)

Gran Torino (2008)

Ukážka z filmu

Zaujímavosti (3)

Rocky Balboa (2006)

  • Podle právníka herečky Jodi LetizieSylvester Stallone (Rocky) slíbil, že si v tomto filmu zopakuje roli Marie z filmu Rocky (1976). Když se Letizia dozvěděla, že místo ní byla obsazena Geraldine Hughes, podala na Stalloneho žalobu a tvrdila, že kvůli přípravě na natáčení uvolnila celý svůj rozvrh. Spor byl nakonec urovnán. (oLí)

Rocky V (1990)

  • Jodi Letizia, která hrála Marii ve filmu Rocky (1976), si měla v tomto filmu zopakovat roli prostitutky, z níž se stala bezdomovkyně. Její scéna ale byla nakonec z filmu vystřižena. Herečka se tak objeví pouze krátce během pouliční bitky na konci filmu. Její postava se nicméně později vrátila ve filmu Rocky Balboa (2006), kde ji hraje Geraldine Hughes. (oLí)

Galéria (10)

Reklama

Herečka

Producentka

Hosť

Relácie
1971

Film '72

Reklama

Reklama