Reklama

Reklama

Miliardy

(seriál)
Trailer 2
USA, (2016–2023), 78 h 58 min (Minutáž: 49–61 min)

Hrajú:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, Liz Celeste, Marko Caka, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(84)

Držitelé cen Emmy® a Zlatý glóbus® Paul Giamatti a Damian Lewis excelují ve spletitém dramatu o mocenské politice v newyorském světě velkých financí. Mazaný a protřelý státní zástupce Chuck Rhoades (Giamatti) se dostane do ostrého střetu s geniálním, ambiciózním králem spekulativních investičních fondů Bobbym "Axe" Axelrodem (Lewis). Oba využívají veškeré své moci, vlivu a taktik, aby se navzájem přechytračili. V tomhle aktuálním, provokativním seriálu jde totiž o miliardy. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa bonovox k tomuto seriálu (7)

Miliardy (2016) 

I.seria: Bilions sú dokonalým seriálom. Už pilot ma nadchol ale to čo sa odohrávalo v ďalších častiach to bolo niečo neuveriteľné. Hutný bol medzi spravodlivosťou a neohrozeným kráľom Wall Street je stretom dvoch mužov, ktorý neuhnú pred ničím a medzi nimi krehká žena ktorá musí bojovať o svoju pozíciu manželky a kariérnym úspechom. A k tomu zvraty, víťazstva a prehry jednej a druhej strany, skvelé dialógy, herecké výkony a ešte lepšie navnadenie na II.seriu. II.seria: Dokonalá dokonalosť. Ešte lepšie a pútavejšie. Záverečné dve epizódy sú absolútnym skvostom. Postava Taylor je výborne doplnená do celkovej mozaiky príbehu ()

Season 2 (2017) (S02) 

II.seria: Dokonalá dokonalosť. Ešte lepšie a pútavejšie. Záverečné dve epizódy sú absolútnym skvostom. Postava Taylor je výborne doplnená do celkovej mozaiky príbehu ()

Season 3 (2018) (S03) 

Absolutná guilty pleasure ()

Season 4 (2019) (S04) 

Kvalita dodržaná aj vo štvrtej sezóne. Opäť skvelý mix dialógov a intríg vo svete financií a politiky. Hlavne výborný záver je prísľubom do ďalšej sezóny. Už sa teším... ()

Season 5 (2020) (S05) 

5. séria už predsa len ukazuje náznaky opotrebovanosti neustáleho boja sveta financií a politiky. Stále je to cool ale predsa len už v tom chyba efekt prekvapenia. Veľkým plusom je začlenenie covidu do deja. Uvidíme čo prinesie ďalšia séria. 70% ()

Season 6 (2022) (S06) 

6 seria je podobne ako predchádzajúca opäť takmer o tom istom, o naháňaní mačky s myšou so striedavými úspechmi a pádmi jednej či druhej strany. Citeľne mi tu ale chýba postava Bobbyho Axelroda. Naopak plusom je snaha tvorcov začleniť aktuálne témy (olympiáda 2028, prezidentská kandidatúra). Celkovo stále slúšná TV zábava. 70% ()

Season 7 (2023) (S07) 

Za mňa uspokojivé vyvrcholenie všetkých seriálových nitiek a hlavne návrat do takmer dokonalej TV Quality, hlavne navrat postavy Bobbyho výrazne pomohol celému príbehu. Veru, postavy Chucka, Bobbyho či Wendy mi budú určite chýbať a jednoznačne to bola parádna 7 ročná filmová jazda. Za finálnu sériu dávam 80%, celkovo za 90% ()

Súvisiace novinky

Dexter se dočká prequelu

Dexter se dočká prequelu

08.02.2023

Minulý týden byla oznámena fúze mezi stanicí Showtime a streamovací službou Paramount+, obojí patří pod Paramount Media Networks, takže v praxi to bude znamenat jenom více sdruženého obsahu na jednom… (viac)

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

Hank Azaria ztvární Tima Cooka

22.08.2021

Slavný herec a komik Hank Azaria ztvární jednu z vedlejších rolí současného šéfa Appleu Tima Cooka v novém antologickém seriálu Super Pumped od stanice Showtime. Projekt se bude zabývat vzniky… (viac)

Reklama

Reklama