Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (51)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Je fajn, že tento film ukázal, že Charisma Carpenter je aj vo svojich 44 rokoch stále veľká kočka, ale film ako taký stojí poväčšinou za figu borovú. Ak toto má byť tá horšia variácia na Päťdesiat odtieňov sivej, ktorá sa zhodou okolností odpremiérovala mesiac pred týmto novým "fenoménom", tak sa mu pravdepodobne v najbližšej dobe vyhnem. Bound je proste plochý film s chabým príbehom a nevalnými hereckými výkonmi, ktorého pozitívom je rozumná dĺžka a celkom príjemný hudobný podmaz. ()

Archvile 

všetky recenzie používateľa

Český názov je len marketingový ťah. Naproti tomu originálny názov Bound je úplne scestný keďže sa tam žiadne "bandáže" nekonali. Celý dej je hrozne primitívny a dokonca aj milovníkom uletených filmov to nič hovoriť nebude. Štúdio Asylum by sa malo čo to priučiť napríklad od jeho takmer menovca Assylum... ()

Reklama

megan017

všetky recenzie používateľa

Obal je fakt úžasný, krásný filtr, kontrast, pozadí. Kéž by se tak řídili i ve filmu a dali tam normální filtr, jako v každém filmu. Buď je to moc syté, nebo moc vybledlé, nebo je tam červený filtr, nebo modrý filtr. Ale nebylo to zlé, proboha, mě se tahle verze líbila víc, než 50 odstínu šedi. Má to příběh, chemie funguje, nemám velká očekávání. Charisma Carpenter je kočka, chtěla bych v jejím věku jako ona. Ono, když není zapotřebí speciálních efektů, nějaké vědecké znalosti, tak si Asylumu umí poradit. Pro mě asi nejlepší film od Asylumu, co jsem viděla. Ale i tak 2* ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Věřím tomu, že mezi mocnými manažery musí být SM celkem v oblibě, ale divák by si chtěl taky trochu užít. Mne tedy nějaké to "Yes, sir" moc nebralo a občasné plácnutí přes sedinku mi taky moc vzrušení nenabídlo. Alespoň po obrácení rolí to vypadalo trochu slušněji, ale pro mne není příliš velkou zábavou sledovat tahání za cizího pinďoura. Přesto jsem se nijak zvlášť nenudil, koukat bylo na co, uběhlo to v solidním čase a tak nezbývá než to ohodnotit, okomentovat a zapomenout. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Stathamova děvka z Expendables má slušnou postavičku, ale její afektovaný herectví to zrovna nevytrhne. Další film o ničem kterej opravdu tak trochu připomíná levnější variaci na 50 odstínů šedi. Překvapivě je to o něco lepší. Asi kvůli rozumnější délce při který než jsem si řekl, no to je, ale sračka, tak to skončilo.15% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama