Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

cicolably

cicolably (hodnotenie, recenzie)

jasné ,že je to klobásovina , hudobné hity ako podmaz super , jedine Ta veverička , ma žerie v SOS bola fasa ale tu je Studenková v mladšom

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Nemáte právo na nic a jestli něco řř

řeknete, tak mě akorát naserete. :D

Upřímně... po posledním hřebíčku do rakve Slovenského humoru Tsuky a Luky ve filmu... Jsem už nedoufal že by na Slovensku někdo ještě dokázal vytvořit něco čemu by se aspoň vzdáleně dalo zasmát (kredenc). :) 

A hele... on tam za hranicemi silné české koruny... ten humor ještě zkutečně neumřel! :D

hned pilotní díl mě naprosto rozsekal" Hláškama.. Originálníma postavama a jejich strasti a pastmi co je budou nadále provázet... a neustále se stupňovat. :) Zatím hodnotím... vysokým počtem hvězdiček... uvidíme co dál. :)

Jestli to neposere, jako každý současný seriál... už při výkopu z lůna!

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Tak nevim na jakou jazykovou skupinu to míří když jsou jednotlivé názvy Epizod prezentovány v češtině. :D

Machine

Machine (hodnotenie, recenzie)

Tohle si rozhodně nezaslouží označení odpad (co by potom byly ty dementní Bezdružice) tady jsou alespoň skvělí herci kteří hrají s chutí a je to celkem vtipné i pěkně natočené.

Darkage

Darkage (hodnotenie, recenzie)

18.  časť zatial najlepšia zo všetkých. Keď Juraj Tabaček spieval opitý mandarinku darinku a Michal Kubovčík behal po dedine nahý natretý s leskom na drevo som sa šúlal od smiechu... 

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

A možno ma aj obmäkčila úžasná Morriconeho a Williamsova hudba, ktorá sa v tomto seriály objavuje možno až príliš často a do väčšiny scén sa veľmi nehodí... ale budiš.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Dlho som to nehodnotil, pretože sračkoidná kvalita slovenských seriálov nie je žiadnym tajomstvom. Ale musím povedať, že tento seriál je celkom podareným odľahčením atmosféry. Je to milé, rodinného charakteru, občas trochu trápne a suché. Ale ktorá slovenská dedina nie je? Možno sa tu niekto pozastaví nad nárečím a inými prkotinkami. Áno, nie je to dokonalé. Ale tento seriál má zopár slovenských hereckých És a herci si to viditeľne užívajú.

Po včerajšej časti (Sčítanie ľudu), tomu dám kľudne 4*, pretože som sa skutočne dobre bavil. A možno k tomu kladne pristupujem pretože je to pomerne originálny nápad aj spracovanie. Rozhodne je to raritou v dnešných televíziách ktoré na nás chŕlia samé akčné hviezdy, ktoré sa nezaobídu bez už dosť pikantných sex scénok.

Má to úroveň, svojskú, ale má. A hlavne sa to na nič nehrá...  // 4*

Ondro1112

Ondro1112 (hodnotenie, recenzie)

Kurňa ale de to berú, kerý kokodŕbek im tam robí tí dialógy?! Ešče sem nevidzel, že ked je v telke seriál v záhoráckém nárečí, aby byl v záhoráckém nárečí. To je také dojebabrané, až je to smíšné, normálne je to vidzet, šak to kole oči... teda uši, jak špatne tam vyprávjajú. Hnus.

arbeit

arbeit (hodnotenie, recenzie)

majo25

Súhlasím, občas som sa aj zasmial aj keď neviem či nebolo skôr kvôli tomu že sa na tom smiali ludia s ktorými som to sledoval :) Každopádne podľa tejto časti mi príde 47% dosť málo.

haffen

haffen (hodnotenie, recenzie)

Neviem, keď pozerám na tie fotky, tak sa bojím v tom čase vôbec zapnúť televízor... 

RigorMortis

RigorMortis (hodnotenie, recenzie)

Už len z upútavky v TV a toho, že do obsadenia vopchali Polnišku so Sládečkovou mám pocit, že to zasa bude úplná seriálová katastrofa.

Reklama

Reklama