Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (119)

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Do prdele to nemohli zůstat jen u natáčení dalších dílů? Ne! Museli se srát do remaku a snažit se předčít originál před 14 lety, ani v nejmenším se jim to nepovedlo. To dementní chování postav mě zvedalo pořádně ze židle. Jediný, co jim šlo zacházet trochu s umělým podpalovačem a to si museli ještě přečíst návod, jak se stát lesním pyromanem. V nejbližší době si musím pustit originál, abych na tenhle paskvil zapomněl! Dávám 20% ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

,,Máš tam pojistku." ,,Aha, díky." ,,Ratatatatatatatata!!!" Přijde mi to spíše jako remake prvního dílu. Parta mladých lidí, nejprve se nakazí (viditelně) jedna z dívek, pak dojde na kolnu a objeví se nemocný pes.... V hodnocení budu milosrdný, jelikož jsem nic překvapujícího nečekal (kdo ano, musel lhát sám sobě). Stejný scénárista, stejný virus a parta mladých trávících dovolenou na chatě u jezera. Co by tak mohlo vzniknout asi jiného? Hvězdy dávám za lesy, jezero, břisknou hudbu (občas se valila jak pukající skály), kameru, krev a masakr, na který bylo třeba čekat, ale došlo na něj. A nesmí se zapomenout na pevná prsa, scénu ve vaně (jo, to holení nohou už jsem kdysi viděl...) a scénky s ohněm. Největším debilem je bezesporu Paul, když už jsme u ohně. Co uděláte, když vás trpící člověk požádá o zabití? Paul vám nejprve natrhne hubu rýčem a pak vás zapálí....řev hořící oběti byl strašlivý... Průměrná vyvražďovačka s pěknou přírodou a rozpadajícími se chudáky. Asi tak. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Pätica mladých ľudí prichádza do odľahlej časti hôr, aby v tamojšej chatke uprostred krásnej prírody vypla od svojich každodenných povinností. Pôvodne zamýšľaný relax sa však po niekoľkých hodinách nečakane zmení v nočnú moru. Tamojšou oblasťou sa totiž prostredníctvom infikovanej vody šíri neznámy vírus, ktorý požiera všetko živé. V ceste do bezpečia im tak nebude stáť iba tamojšia agresívna zver, ale i pôvodné osadenstvo. Eli Roth. Eli, Eli, Eli. Ty si proste večné dieťa posadnuté krvou, ktoré chce stoj čo stoj šokovať diváka nie len samotným gore, ale i prezentovaním tupoty americkej mládeže. To či bolo nutné vyprodukovať tento remake, nech posúdia iní odborníci, no podľa mňa sa kvalitou bežnému divákovi príliš líšiť nebudú, takže kto videl pôvodný počin, bude buď rovnako sklamaný, rovnako na vážkach, alebo rovnako nadšený. Sám za seba, som naozaj rád, že sa objavilo rozhodne viac scén, ktoré znalý fanúšik Rothovej tvorby proste vyhľadáva. Prvá polovica disponuje pár solídnymi pasážami, pričom až tá druhá ponúka z mnoha horového umenia. Napätie nie, ale všetko ostatné ako gore zrejme áno. A viete čo, mám dobrú náladu, tak ja za ten "úsmevný" záver tie štyri nakoniec dám - 70% ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Dávam 3*. Je to remeselne zručne natočené a to mi v dnešnej dobe u hororu stačí k spokojnosti. Dobrá kamera, pekné exteriéry, kvalitné gore. Keby každá žánrovka dopadla aspoň takto bol by som spokojný. Že to má podpriemerných hercov a že sa jedná o remake doslova cez kopirák je už druhá vec. Má to svoje muchy ale na to aké sračky v tomto žánri za posledné roky vznikajú som aspoň za takúto úroveň vďačný. Amen. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia mladých ludí z velkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si volný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvatelmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa našťastie nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu, má však ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale slúbi, že sa o malú chvílu vráti. Partia sa presunie do chaty a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne zhulia. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastavitelným tempom a požiera všetko, čo mu príde do cesty. - Remake hororu Cabin Fever bol jedným z hororov, ktoré som si pridal do svojho zoznamu na profile ako jeden z prvých. Tešil som sa na neho dosť dlho a to preto, lebo posledný projekt Eliho Rotha bol prvým hororom z jeho tvorby, ktorý ma výraznejšie zaujal. Oceňujem Eliho neoblomnú vôlu, keďže sa hororu venuje už 15 rokov a napriek mnohým neúspechom ho to neodradilo a nepremiestnil sa k iným, pre mňa podradným žánrom. Nemyslím si, že zrovna Cabin Fever je v rade hororov, ktoré si vyžadujú remake, na popredných priečkach, ale napriek tomu tento projekt považujem za podarený. Významné vylepšenia nastali hlavne v technickej stránke, keďže technika v pôvodnom horore pôsobila dosť zaostalo. Eli a jeho spolupracovníci sa neustále zlepšujú v práci s kamerou a v ozvučení a pomaly sa u mňa ťahajú na špičku. Problémom remaku je to, že najvýraznejšie nedostatky z prvého Cabin Fever ešte znásobuje. Ide hlavne o nerozumný scenár a herecké výkony, ktoré pôsobia miestami až trápne. Napríklad čiernovláska Nadine Crocker by sa podla mňa po dotočení tohto hororu mohla vrhnúť na kariéru pornoherečky, pretože už takto toho predviedla dostatočné množstvo. Potešila ma významná úloha rednecks, ktorí, pokial si dobre pamätám, v prvom Cabin Fever až takú podstatnú úlohu nemali. Myslím si, že prostredie bolo vybrané fakt perfektne, keďže jazero bolo hneď pri chate, čo robilo nebezpečenstvo divákovi ešte bližším. Znesitelné bolo aj gore, aj keď sa tvorcovia mohli pohrať ešte trochu viac. Jednoznačne zaujal aj Creepy Bunny, ktorého si zapamätám aj bez výstražného nápisu. Je už vopred jasné, aký osud čaká Cabin Fever na ČSFD, ale aj tak musím povedať, že mi tento projekt urobil radosť. + Eli Roth + herečka z Backmask + herec z Exists a From Dusk Till Dawn: The Series ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Na začátku filmu, při jízdě skupinky hlavních hrdinů, hraje hudba z legendárního hororu Osvícení (1980). (Nikolas__)

Reklama

Reklama