Reklama

Reklama

Agatha Christie: Slečna Marpleová

(seriál)
  • Česko Slečna Marplová (viac)
Veľká Británia, (2004–2013), 35 h 47 min (Minutáž: 82–103 min)

Predloha:

Agatha Christie (kniha)

Hrajú:

Geraldine McEwan, Julia McKenzie, Joanna Lumley, Herbert Lom, Griff Rhys Jones, Ian Richardson, Christian Coulson, James D'Arcy, Timothy Dalton (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(23)

Obsahy(1)

Slečna Jane Marplová sa vydáva na mnohé dobrodružstvá pri odhaľovaní vražedných záhad. Amatérska detektívka, ktorá žije v mierumilovnej anglickej dedinke St. Mary Mead, oplýva analytickou mysľou a tak nejako záhadné zločiny a vraždy v celom svojom okolí priťahuje. Aj keď k nej miestna polícia pristupuje mierne nedôverčivo, čoskoro zistí, že jej analytické schopnosti sú veľmi užitočné. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa heyda k tomuto seriálu (3)

Svrbenie v prstoch (2006) (S02E03) 

To teda zírám. :-D 73% :-D...so funny...neee teď vážně. Nejhezčí na tomto krimifilmu jsou ty nádherný starý automobily. Kéž bych takový jedno vlastnil. Jinak dvě starý ženský, který pobíhaj s obrazem po vesnici a snaží se rozřešit záhadu starého domu, mě teda moc nevzrušují. :-D Pardón, že se furt směju, ale on ten film je tak trochu trapný a když sem viděl tady to hodnocení, tak mě to položilo. Tak 1 hvězdička pro automobily a 1 hvězdička, že mě to rozesmálo. ()

Vraždiť je hračka (2009) (S04E02) odpad!

Pro mě hrozná nuda. Opravdu jsem se snažil najít si k tomu cestu, když je to tu tak vysoce hodnocené, ale nejde to. A nejvíc mě dorazila moje babička s dědou, kterým je oběma okolo 80 let, a ti tenhle díl v půlce přepli jinam, prý, že je to samý blablablabla a děj nikde! :-D :-D ()

Nevidieť pre oči (2009) (S04E03) 

No co k tomuto dílu dodat. Nuda to byla jako vždy, to mi promiňte. Ale musím uznat, že konkrétně v tomto díle jsem si fakt užil ty překrásné kostýmy a kulisy. I celkově atmosféra tohoto filmu byla opravdu zdařilá. Takže 3 hvězdičky jsou zde z mého pohledu zasloužené. ()

Súvisiace novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (viac)

Reklama

Reklama