Reklama

Reklama

Láska s vôňou sušienok

(TV film)
  • Česko Láska s vůní sušenek (viac)
všetky plagáty
Z nakrúcania  - Kevin Connor, Mackenzie Foy, Rick Malambri, Pippa Black, Lainie Kazan

Obsahy(1)

Joey (Rick Malambri) pracoval pre mafiu, ale rozhodol sa s tým prestať a svedčiť proti nim. FBI teda s Joeym zahrala divadlo, pri ktorom to vyzeralo, že Joey zomrel. Joey bol však umiestnený do programu na ochranu svedkov a bol presťahovaný do mestečka Sunnydale. Hneď po príchode sa zoznámil s mladou slečnou menom Sally (Mackenzie Foy) a neskôr aj s jej matkou Amandou (Pippa Black). Amanda vedie skautský oddiel, ktorý súťaží v predaji sušienok, ale zatiaľ prehráva. Zlodeji sa navyše pokúsia skautky okradnúť, ale Joey zlodejov zastaví. Jeho hrdinský zásah natočila Sally na mobil a dala ho na internet, kde sa stal hitom, a mafia tak Joeyho objavila. Joey sa s dievčatami zblíži a s Amandou tiež, takže im nakoniec dal rodinný recept na sušienky, ktorý mu dala jeho babička. Joey navyše malé skautky naučil dobrú predajnú stratégiu, takže skautky začali čoskoro zarábať veľké peniaze. Medzi Amandou a Joeym preskočila iskra. Keď sa blíži koniec súťaže, má Amandin oddiel dosť peňazí na to, aby mohol v pokoji odísť na víkend do prírody. Joey ide s nimi a chce tam Amande povedať o programe na ochranu svedkov, ale jeho monológ preruší krik dievčat, ktoré zistili, že im medvedíky čistotné zjedli všetko jedlo. Joey chcel vyraziť kúpiť nové, ale našli ho kamaráti z mafie, ktorí ho uniesli. Joeymu sa ale podarilo utiecť, takže mohol kontaktovať FBI, ktorej ale tiež nakoniec utiekol. Joey totiž musí od mafiánov získať peniaze, ktoré mu zverila Amanda a ktoré mu mafiáni ukradli. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Jirkacek 

všetky recenzie používateľa

Láska s vůní sušenek - ten název tak krásně voní, hmmmm áááchch. Bohužel samotný snímek byl tak brutálně přeslazený, že nám doma moc nechutnal. Jak řekla moje spolu dívající se žena, ten hlavní hrdina Joey, jehož si zahrál mně absolutně neznámý herec Rick Malambri, byl tak hezký až se mi nelíbil. A mně se zase nelíbilo to, jak špatně hrál a myslím si, že se měl do té role obsadit někdo jiný, protože se mi jaksi nechtělo věřit, že takový cukroušek z New Yorku se rozhodl opustit mafii a svědčit proti svým bývalým kolegům a tak přijel do malého městečka, seznámil se s krásnou Amandou, která se mi tedy moc líbila - zahrála si ji Pippa Black - a začal zde péci sušenky podle starého rodinného receptu. A ještě méně uvěřitelné bylo, že se mu tato práce tak zalíbila, že se zde dokonce chtěl po boku Amandy usadit a to vše během pouhých pár dní. Náhodou jej mafie však objevila a poslala za ním jednoho tlusťocha a jednoho přihlouplého mladíka, bývalé kolegy našeho hlavního hrdiny. Po jejich příjezdu do městečka se projevila jejich neschopnost, ale že by se nechali přesvědčit, aby s Joyem zde zůstali ? Romantika mi nevadí, ale tohle bylo už vážně moc. A když k tomu přidám snadno čitelný děj, příšerné dialogy a neznámé herce se špatnými výkony, nedalo se očekávat lepší hodnocení než dvě sušenkové hvězdy **. A to jednu dávám za tu romantiku a druhou za krásnou Černou Pipinku . ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

...s vôňou sušienok a sterotypickými americko-talianskými mafiánmi. Aspoň nejaké oživenie doniesol tento presladený paškvil. ODPAD! ()

Reklama

Reklama