Reklama

Reklama

Keď Thomas a jeho kamaráti dokázali uniknúť z vražedného labyrintu, dúfali, že sa opäť vrátia k svojim starým životom. Nemohli sa však viac mýliť. Miesto slobody ich čakal len postup do druhej fázy skúšok, ktoré pripravila organizácia Z.L.S.N. Pre Thomasa a jeho kamarátov tak behanie ani zďaleka nekončí. Ich ďalší útek ich zavedie na Spálenisko, najviac vysušenú časť planéty plnú nepredstaviteľných prekážok. Slnečné erupcie vysušili Zem na popol a premenili ju na púšť. Svetové vlády sa zrútili a s nimi aj právo. Rozpadajúcimi sa troskami miest teraz blúdia takzvaní ,,raplovia", ľudia pokrytí hnisajúcimi ranami, ktorých nákazlivý vírus dohnal za hranicu príčetnosti. Thomas a jeho priatelia musia rýchlo nájsť bezpečné útočisko a organizácia Z.L.S.N. sa stará hlavne o to, aby ich šance na prežitie boli minimálne. Oni sa však dokážu spojiť s bojovníkmi odporu, zasiahnuť vrchné velenie Z.L.S.N a odhaliť tak ďalšie šokujúce plány, ktoré si pre nich spoločnosť prichystala. Thomasa čaká tvrdá skúška ohňom. Skutočne sa niekde v jeho hlave skrýva tajomstvo, ktoré ich zachráni? (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (23)

Trailer 1

Recenzie (648)

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|32%| Dá se říci, že se jedná o úplně přímé pokračování předchozího filmu. Snad jen pár minut po skončení děje v minulém příběhu. No, Labyrint: Útěk mi přišel jako odpočinkový snímek na 1 pohodové shlédnutí a ty lepší 3 hvězdy jsem dal s čistým svědomím, ale tohle? To je teda o dost slabší. Jednak, tento druhý díl přeci nese název Labyrint: Zkoušky ohněm, ne? Labyrint! To slovo je zde v názvu asi zbytečné, spíš bych zvolil název Labyrint: Útěk 2. ;-) Docela jsem se těšil na nový Labyrint a ono to bylo jen nudné utíkání před nepřáteli. Ještě tak prvních cca 45 minut šlo, pak už se to utopilo do sterilní nudy a prázdna – alespoň tak jsem to cítil já. Jako, chválím, že se tu furt něco dělo až na závěr, kdy tempo doslova vyhořelo, ale to není vše. Nebavilo mě to. Herecké osazenstvo stejné jako v jedničce, takže bez komentáře. Hudba obyčejná – ani jsem si ji nevšiml – no však tu nebyla moc zapotřebí. Na úplném konci filmu tu máme menší vysvětlení pár aspektů, ale přišlo mi to nudné a nezajímavé. No nic, nebudu to dál kritizovat. První film mě vcelku zaujal, tento moc ne a další díl raději vynechám. S odř.ušima tu 2 hvězdu dávám, uvědomil jsem si, že jsou horší filmy, když jsem zauvažoval jen o té jedné. ()

classic 

všetky recenzie používateľa

To, čo fungovalo v prvej časti, tak to nemusí fungovať v pokračovaní, ktoré nie je úplne najhoršie, zhruba 1/3 je zaujímavá, potom sa film zvrtne takým šialeným - stupídnym tempom, že celkové dojmy - jednoducho opadali. Keď pozeráte film, tak si určite poviete : „Toto som už niekde videl, alebo Kde som to, sakra - videl ? ” Ani jedna z postav mi nič nevravela, t.j neobľúbil som si nikoho. Réžia Wesa Balla sa má ešte čo učiť. Škoda toho premrhaného potenciálu z prvého dielu, ktorý ma skutočne viac bavil a zaujal, ako toto. Skrátka, po čase to začne zaváňať niečím, čo sa mi nepozdávalo. ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Jako kdybych chtěl, asi bych na tomhle filmu našel dost much (z čeho žili, kde vzali výbavu a baťohy atd.), ale to vymazlené zpracování a svižný děj, který se každou minutu vyvíjel jiným směrem mě neskutečně bavil a zážitek z filmu mám naprosto prvotřídní. Kdybych měl porovnat s jedničkou, asi bych postavil oba díly na stejnou úroveň, ale zde si dovolím přidat i tu poslední hvězdu zejména proto, abych to hodnocení trochu vylepšil a vyvážil tak mnohé negativní komentáře. Na závěrečný díl se těším jako malej Jaryn. :D ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Kvalitatívne približne na rovnakej úrovni ako prvá časť, akurát že tá mala podľa mňa väčšie čaro. Labyrint a s ním spojená záhada okolo monštier sídliacich v jeho útrobách je pre diváka väčším tajomstvom ako putovanie spustošenou krajinou. Musím uznať že nápad so zombie potešil, pričom sa takmer neustále niečo dialo, no mne osobne tieto nočné scény nikdy nič prevratného nepriniesli. Vždy mi to príde ako ideálna voľba na zakrývanie vizuálnych nedostatkov. Takže síce spokojnosť bez mimoriadneho frflania, ale mohlo to byt aj lepšie ;) ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Středa, první podzimní den. CineStar na Černém mostu, sál číslo osm. Dva fleky jako kráva na plátnu, dvě krávy za mnou. Zima jako dobytek, jeden dobytek i za mnou vedle těch krav. "Jsem v kině, mami, přijdu po desátý" říká dobytek do telefonu v půlce filmu, zatímco dvě krávy už tou dobou mají probrány novinky v péči o beďary, o kosmetice, účesech a už taky díky nim vím, že Michal je debil a Honza zase děsně smrdí. Nepomáhá prosba, nepomáhá výhružka, nepomohlo by ani kdyby do sálu vjel bagr a zasypal je. Aby toho na Pepince nebylo málo, film stojí za hovno. Tlupa nezajímavejch puberťáků běhá sem a tam a já do psí díry ani po druhým dílu ještě pořád nevím, proč a co se k sakru na tý naší kouli stalo?!? Narvat do filmu zombíky je pecka, naprosto vynikající, originální a šokující nápad. Proč to ještě nikdo neudělal? No a když skončil ten dvouhodinovej kolotoč lidský imbecility a filmovýho zmaru, rozsvítilo se v sále a já v záplavě smetí po zvířatech, co se do kina choděj akorát nažrat a vyzvracet, našel na zemi lístek, kde bylo napsáno 209 korun. No ty vole tak řekne mně už konečně někdo, na jaký planetě já to vlastně žiju? ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 61 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Súvisiace novinky

Cameron a Rodriguez našli Alitu

Cameron a Rodriguez našli Alitu

30.05.2016

James Cameron chtěl mnoho let natočit dvě velké sci-fi - Avatara a Alita: Battle Angel. Modrásky už stihnul, jeho výlet na Pandoru ale měl takový úspěch, že se záhy vrhnul na čtyři pokračování a… (viac)

Reklama

Reklama