Reklama

Reklama

Šingeki no Bahamut

(seriál)
  • Japonsko 神撃のバハムート (viac)
Trailer 1
Japonsko, (2014–2017), 15 h (Minutáž: 25 min)

Hudba:

Jošihiro Ike

Hrajú:

Risa Šimizu, Gó Inoue, Hirojuki Jošino, Mijuki Sawaširo, Kendžiró Cuda, Teššó Genda, Šózó Iizuka, Ajumi Fudžimura, Jošiaki Hasegawa, Šótaró Morikubo (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Mistarcia je kouzelný svět, kde žijí pohromadě lidé, bohové a démoni. Kdysi dávno se objevil strašlivý drak Bahamut a hrozilo nebezpečí, že zničí celou zemi, ale lidé, bohové a démoni překonali vzájemné rozdíly a spojili se proti společnému nepříteli, kterého se jim sice nepodařilo zabít, ale dokázali jej porazit a uzavřít v energetickém poli. Klíč k tomuto vězení byl rozdělen na dvě části a aby nikdy nebyl spojen a drak nemohl znovu povstat, byla jedna část dána bohům a druhá démonům. O dva tisíce let později i přes různé drobné spory mezi jednotlivými frakcemi stále vládne relativní klid a mír, ale jen do okamžiku než démonka Amira ukradne bohům jejich polovinu klíče... (Jeoffrey)

(viac)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Šingeki no Bahamut (2014) 

Divné anime, ktoré mi vyšumelo z hlavy čo spájalo nespojiteľné, dejovo síce pokračovalo, ale niektoré veci nevysvetľovalo, všade sa išlo príliš rýchlo a mužské postavy ja neviem neboli mi až také sympatické. Hlavne teda Leone mi nejako nesadol neviem prečo, zatiaľ čo Amira aj hej. Ono podľa mňa toto anime chcelo určite zaujať svojich divákov, ale prílišným zrýchlením deja nedalo priestor postavám rásť, ale inak sa mi tento počin páčil je pozerateľný. ()

Genesis (2014) (S01) 

Animačne priemer, dejovo priemer, opening cool, postavovo priemer, fantasy svet priemer, mužské postavy sa mi až tak nepáčili a aj tak tomu dávam 4 hviezdy, lebo to malo potenciál a absolútne ma to nenudilo a kvalitu som odmeral aj tým, že som rád pozeral viac dielov za sebou. Zaslúžilo by si to viac dielov hlavne pre túto prvú sériu. ()

Reklama

Reklama