Reklama

Reklama

Ninja Korytnačky 2

  • Česko Želvy Ninja 2 (viac)
Trailer 3

Nepriateľ korytnačiek číslo jeden, krutý Asiat prezývaný Trhač, práve zdrhol z vezenia, kde mal dosť času na to, aby vymyslel plán, ktorým by so zelenými mutantmi zrovnal skóre (práve oni sa veľkou mierou podieľali na jeho zatknutí). Kvôli jeho realizácii sa spoja so šialeným vedcom Baxterem Stockmanem, ktorý vyvinul špeciálny mutagén schopný premeniť človeka na zviera. Prvými dvoma pokusnými králikmi sa stanú Bebop a Rocksteady. Predtým boli dvomi ošklivými chlapmi, teraz sú z nich ohavný kanec a škaredý nosorožec. Obaja sa samozrejme okamžite pustia po stope korytnačiek, ktoré im idú naproti, pretože: „Keď môže tá látka premeniť ľudí na zvieratá, prečo by nemohla zvieratá premeniť na ľudí?" Čoskoro ale majú korytnačky úplne iné starosti, pretože do zástupu nepriateľov sa pridá zástupca veľmi naštvanej mimozemskej civilizácie, ktorý si hovorí Krang. V boji proti zlu sa na stranu zelených korytnačiek postaví aj osvedčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, ktorý to s hokejkou a pukem vie. Na rozdiel od hokejistov Casey netriafa do bránky, ale do ľudí. Bude to bitka, akú svet nevidel. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (16)

Trailer 3

Recenzie (340)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Jsme prostě čtyři bratři z New Yorku, co nesnášej zlo a milujou to tady." Lépe bych bojovné želvy nepopsal. Snad tam jen tak trošku chyběla zmínka o zelené barvě a krunýři, ale jinak to bylo vyčerpávající. Já tedy nejsem žádný nostalgik, protože jsem dostal první občanku dříve než byl zaznamenán první pohyb želvích ninjů na obrazovce, ale tohle mě celkem bavilo. Jednak proto, že se pořád něco dělo, že hokejista Casey měl skvělý styl a zejména proto, že April pochopila, že nejlepší investigativní reportáže se dělají v tričku a džínách. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Vyrastal som na TMHT komiksoch, kreslených seriáloch, filmoch, samolepkových albumoch a plagátoch, ktorými som mal polepenú steny, takže ako jednotka, tak dvojka sa mi páčili a obe takmer na 4*. Takmer. A nie, nehanbím sa za to. Naopak, trocha som ľutoval, že som si ich nechal ujsť v kine, lebo oba diely sú miestami dosť „veľké“ a dejú sa v nich veci, ktoré je škoda vidieť len na malej televíznej obrazovke. Po scenáristickej stránke je dvojka samozrejme rovnaká (ak nie ešte väčšia) blbosť, ako minule a všetky tie prúsery ani nemá zmysel riešiť (Krang má mega-technológie a žije v tele ohromujúceho robota, ale nemá ani jedného vojaka?), ale komu sa páčila jednotka, bude sa mu páčiť aj dvojka. Plusom je príchod kultových postáv a vecí, ktoré chýbali v prvej časti (Technodrom, Casey Jones, Bebop, Rocksteady a Krang). ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Je to blbina od první minuty, až po tu poslední. Jestli byli Transformes pro 12-tiletý, tak Ninjakorytnačky jsou tak pro 8-miletý. Kombinace slaboduché zábavy s Jablonského vykrádačkou své vlastní hudby z Transformerů, z toho navíc dělá spíš špatný vtip. Ale budiž....cílovka je jasná. Děj je otravně nezajímavý, ale to děcka asi neřeší. Co řeší, to jsou zmutovaní týpci jako prase a nosorožec. Takže z kina budou odcházet krásně umaštěný od popcornu a po cestě se budou snažit porazit hlavou nějaký ten sloup, nebo aspoň potrkat rozespalé rodiče. Mise splněna. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Úplně stejně prázdná rutinní podívaná jako byla jednička.Občas mě až zaráželi ty naprosto tupé a prostoduché dialogy, které snad psalo desetileté děcko.Želvy Ninja sem jako dítě miloval a nikdy sem se jejich pořádného filmového zpracování nedočkal.Je sice pěkný, že Trhač nasadí brnění, ale v akci vůbec nic nepředvede, natož souboj s Želváky.Jejich střetnutí s Rocksteadym a Bebopem je taky úplně o ničem.Krank a vůbec finiš sou Avengers s Transformers jen mnohem horší, ovšem za stejné podpory monumentálně patriotického či už spíš patetického soundtracku Jablonskyho a ani ta Megan Fox už není co bejvala/á. Humor absolutně nefunguje.Kdyby se sehnal inovativnější a osobitý režisér, možná by měly želvy naději, ale jestli chtěli tvůrci dát lidem zase jen od toho trochu a od toho trochu ochutnat a vše nám naservírovat ve trojce, mají kvůli finančímu propadáku utrum a my, diváci bohužel taky a věřte mi, že závěrečná skvělá znělka to nezachrání.Jednička byla mnohem lepší a to to byla taky jen průměrná záležitost.Za tejden nebudu vědět, že jsem to viděl.49%. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Je to hodně nařachané a jsou zde strašně skvělé momenty, na které si budete ještě dlouho pamatovat, ale je zde i závěr, který je takový nijaký a postava Kranga zůstává v podstatě nevyužita. Celkově mě snímek spíše bavil, ale je škoda, že se tvůrci více zaměřili na vtípky, než na nějaký lepší příběh s pořádným finále, které není zajímavé jen na oko. ()

Galéria (78)

Zaujímavosti (9)

  • Cameo scénu, čoby roznášač pizze, si vo filme strihol tvorca Ninja korytnačiek Kevin Eastman. (MikaelSVK)
  • Když Michelangelo vyleze z kanálu na ulici, kde je zrovna průvod karnevalu, potká chlápka převlečeného za Bumblebeeho. Film tak odkazuje na Transformers (2007), které režíroval Michael Bay a který je zárověň producentem filmu Želvy Ninja 2. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama