Reklama

Reklama

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (347)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Fíla 

všetky recenzie používateľa

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

Reklama

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Obrovské sklamanie. Naozaj obrovské. Takú hlúpu a podpriemernú komédiu som nevidel ani nepamätám. Účelom malo byť zrejme pobavenie diváka na báze nadávok a zvrhlosti starého pána, ktoré občas vynikli vtipne, no v takom veľkom množstve a niekedy úplne od veci znižovali moje kladné pocity čím ďalej, tým viac. Nehovoriac o trápnych scénach, s trápnymi dialógmi, ktoré boli veľakrát mimo. A bonus, záverečná scéna. Neviem, či mám plakať alebo sa smiať. Starý dobrý Foter je lotor. Zlatá klasika. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič prevratné, preto nie som sklamaný. Z feťáčika pomaličky, malinkými krokmi robia opäť herca, DeNiro si ide svoje a celé je to už tak klasicky nasiaknuté sexizmom, že to miestami nebolo ani vtipné. Mašťastie sa to dalo dopozerať a boli tam pekné herečky ( Deutch hádam čoskoro vypláva z týchto B-čkových vôd do poriadneho filmu, má potenciál) 2 z 5 ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama